Arasinkardesioluyor
Merhaba bende 4 haftalik oldum
Yeni gebeler toplanalım🤰
[silindi]
duyguuudmr pazartesi vericem inşallah anneme kalmaya gitmiştim tekrar veremedim. Evet evet ben de aksini düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı neyse o olsun senin ilk bebişmi canım
1234- ne gözel 🥰 yeni evlisiz yoxsa?
[silindi] Hayırlısı olsun canım. Evet ilk bebişim inşallah 🐣🤲🏻😍
Bizde 6+4 olduk 🧿
[silindi]
duyguuudmr benim de ilk inşallah sağlıkla kucağımıza alalım haberleşelim olurmu 🥰günlerimiz aynıymış
[silindi] Haberleşelim mutlaka canım 🐣😍
Belirlenmedi gittim bugün kontrole 411,61 çıktı pazartesi ve çarşamba tekrardan vericem kan , cuma günü keseyi görürüz dedi doktor
[silindi]
duyguuudmr 😍❤️
[silindi] Çok heyecanlıyım 😍
[silindi]
duyguuudmr Ayy ben de bı an önce pazartesi olsa da hastaneye gitsem 3 ay önce bı sağlıksız gebeliğim oldu bı yandan da korkuyorum😟🤷
[silindi] Bende pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum 😍 Canım lütfen olumsuzu düşünmek yok. Bebeklerimiz bizimle inşallah pazartesi de göreceğiz onları 🤲🏻
Ilaydaozkan8 maşallah cnm güzel düşünelim güzel olsun inşallah ❤️❤️
B-M1655busra anladım inşallah duzelir
1234- 8 ay
[silindi]
duyguuudmr ayy inşallah bı sağlıkla kucağımıza alsak Allah’ın izniyle az önce biraz kahve rengi leke geldi çok korktum inşallah bişey olmaz
[silindi] Allah’ın izniyle bebeklerimizle birlikte güzel günler göreceğiz canım 🤲🏻 korkma kahverengi lekelenmeden doktorum kırmızı olmadığı sürece bide miktarı cok fazla olmadığı sürece korkma dedi. Bolbol dua et sırt üstü yat yorma kendini 🤲🏻