Zuzu000 Emilyamir Salam məndə də mayalanma gec baş verib 6 həfdəlik biləndə usm dediki 2-3 həfdəlikdir amma mən heç bir dərmandan istifadə etmirəm
Emilyamir Zuzu000 dermana mencede ehtiyac yoxdur.çünki menim hekimim heç bir derman demedi.yalnız fol turşusu bol maye ve temiz hava
[silindi] duyguuudmr evet yaa arada bir ağrı giriyo rahim büyüyormuş ama bilemedim bu arada beta hcg 323 sence nasıl?
duyguuudmr [silindi] Yerleşmedendir aksini düşünme sakın 🤲🏻 Maşallah canım beta çok iyi tabii ki ama tekrarladın mı testi 2 gün arayla?
Aysehsdmr BCalik dün baktırdım canım 65.14 çıktı yükseliyor galiba ayın 28ine aldım randevu kese görünsün gitmisken diye ☺️
Almigok Papatta yok yok kendi kendime nazar değdirdim o cümleyi yazdıktan sonra koku hassasiyetim bulantılarim başladı
[silindi] duyguuudmr pazartesi vericem inşallah anneme kalmaya gitmiştim tekrar veremedim. Evet evet ben de aksini düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı neyse o olsun senin ilk bebişmi canım
B-M1655busra Kızlar bugun doktora gittim ve normal kese oluşumu olmadıgını saglıksız gözüktügünü söyledi pazartesi tekrar bakıcak saglıksızsa düşmesini beklicez yad kürtaj dedi çok kötüyüm morelim çok bozuk ilk gebeligim
BCalik B-M1655busra benim de ilk hamileligim, kese gorunmedi 4+4te, dis gebelikten supheleniyor doktorum. Hatta kendisi emin..