• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Emilyamir Salam məndə də mayalanma gec baş verib 6 həfdəlik biləndə usm dediki 2-3 həfdəlikdir amma mən heç bir dərmandan istifadə etmirəm

• [silindi]

duyguuudmr evet yaa arada bir ağrı giriyo rahim büyüyormuş ama bilemedim bu arada beta hcg 323 sence nasıl?

BCalik dün baktırdım canım 65.14 çıktı yükseliyor galiba ayın 28ine aldım randevu kese görünsün gitmisken diye ☺️

Papatta yok yok kendi kendime nazar değdirdim o cümleyi yazdıktan sonra koku hassasiyetim bulantılarim başladı

[silindi] Yerleşmedendir aksini düşünme sakın 🤲🏻 Maşallah canım beta çok iyi tabii ki ama tekrarladın mı testi 2 gün arayla?

Kızlar bugun doktora gittim ve normal kese oluşumu olmadıgını saglıksız gözüktügünü söyledi pazartesi tekrar bakıcak saglıksızsa düşmesini beklicez yad kürtaj dedi çok kötüyüm morelim çok bozuk ilk gebeligim

Zuzu000 dermana mencede ehtiyac yoxdur.çünki menim hekimim heç bir derman demedi.yalnız fol turşusu bol maye ve temiz hava

• [silindi]

duyguuudmr pazartesi vericem inşallah anneme kalmaya gitmiştim tekrar veremedim. Evet evet ben de aksini düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı neyse o olsun senin ilk bebişmi canım