• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

eddaaaa 16+2yim Allah’a şükür bir kere bulantım kusmam olmadı birkaç şeyden tiksindim mesela kuru yemiş önümde bile dursa ağlarım öyle irite oldum ama korkma bende hiçbir belirti yaşamadım çokta sağlıklıyız rabbime şükürler olsun sende öyle hafif geçirenlerdensin demek çevreye bakma sen çevre alıyor yerden yere vuruyor insanı bilmedikleri konularda bile yorum yapıyorlar doktoruna bak sen

Arasinkardesioluyor bende bu gun 8 haftalik oldum insallah allah her kese salikli kucagimiza almayi nasib etsin kolay ddogumlar nasib etsin insallah

Merveyldz71 öyle tabi. İlk başlarda ağrı hoşuma gidiyodu hamilelik belirtisi diye şimdide her ağrı korkutuyor. Düşük tehlikesi olunca

Emilyamir bende cok korktum ve 2 hafta ıcınde 3 kere doktoruma gttım özele gitmeme ragmen eşim de sagolsun benden once gdelım fılan dedı benım şuan 8+5 progestan kullanıyorum agrılarım cok hafifledi

Emilyamir

Emilyamir Salam.Heç bir problem yoxdu şükür.Sadece Son Adetim Avqustun 30 idi ve biz 5 heftelik diye düşündük ama uzi 3 heftelik dedi bize.Mayalanma geç olub dediler..Derman falan yazdı hekimm.22si gedeciyik yene İnşallah her şey yaxşı olaarr

1234- narahat olmayın çox insanda bele olur gec mayalanmadir.inşAllah yaxşı olar🤲🏻❤️

MerveeD Çok şükür Allaha mende öyle değil.1 saniye felan oluyo minik sancı.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah.Bende 8+0