• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Serifedayan maşallah cnm rabbim sağlıcakla inşallah kucağına almayı nasıp etsin inşallah benimde değerlerim artar keseyim inşallah görürüz❤️

Herhalde en erken öğrenenlerden olabilirim daha 25 günlük 3. Hafta 2 günlükken öğrendim ☺️

MerveeD bende sekiz haftalığım karnım altında ara sıra minik sancı oluyor bu normal mi?

Mrctns 4+2 bebeği görmek için çok erken.Ben 7+3de bebeği görüp kalp atışını duymuştum şükürler olsun Allaha.

Parla amin inşallah 🙏🏻 Karnınız kaçıncı haftada belli olmuştu? Hatırlıyor musunuz ☺️ Çok merak ediyorum

Kaniye çok değişik duygu günüm günümü tutmuyo bazen valla sen ne yaşıyorsun

snmhsnn benimde doktorum tansiyon düşüklüğü baş dönmesiyle test yaptır dedi reglime 3 gün kala 148 le öğrendim

eddaaaa ben şuan 17 haftalığım gebeliğimin başlarında bende hiç yaşamadım ne mide bulantısı ne kusma sadece çok uyuyodum ☺️ Dışardaki insanlara hiç aldırmayın herkesin o kadar saçma sapan fikirleri var ki siz tadını çıkarın ❤️

Seymanur61 benim ilk bebeğim düştü kalp atışını duyduğumuz gün kaybettim ikinci çok şükür tehlikem bile olmayan çok güzel hamilelik geçirdim şimdi yine hamileyim ve tehlikem var kanamam var folikasit ve duobaston kullaniyirum dün iğneye başladım üç gün üst üste olmam lazımmış. Kanamam azaldı biraz ama iğne çok ağrı yapıyormuş ya .

Hellomommy benim 5 aylıkken regli şişliği gibi minik bi göbek gibi duruyordu:) iç karnım genişmiş birde fiziksel özellikten kaynaklı sanırım boyum uzun zayıfım minibüste metro da yer vermiyolardı bozuluyodum:) tam anlamıyla 6 dan sonra hamile gibi hissetmiştim☺️🙏🏼

H-Bade bende 10.haftamdayım 2.gebeliğim herhamgibir sıkıntım yok..rabbim herkesin yavrusunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin🙏

fatma9 canım maşallah pozitif olmama olasılığı yok çok iyi. Benimde tüp bebek 9. Gün 148 di bugün yine test verdim haber bekliyorum bebeşin hayırlı uğurlu olsun ☺️