Arasinkardesioluyor 4 haftadayim cok Wukur cok iyyim
Yeni gebeler toplanalım🤰
Arasinkardesioluyor Bizde 11 haftalık oldk ins
Arasinkardesioluyor 9+4 miğde bılantısına yanma eklendi hamd olsun sağlıkla kucagımıza alalım da başka bişey istemiyorum
Papatyamm123 anladım canım çok üzüldüm rabbim doğru zamanda miniğini kucağına verecektir üzülme geçmiş olsun
Mrctns Adetin gecikiyor,sonra adetle atılıyor anlamazsın bile.
[silindi]
duyguuudmr sende de karin ağrısı varmı acaba
Arasinkardesioluyor hepinize sağlıklı Hamilelik dilerim🙏 ben 30 haftalık hamileyim. Artık doğuma yakın bi süreç ve sancılarım az az başlıyor☹️🌝
eddaaaa ben de yaşamıyorum 8+1 oldu bebeğim ama bence bebeğin sağlıklı olmasıyla kusmanın bir alakası yok haftaya doktoruma soracağım bu konuyu
Baykuss maşallah cnm iyi çıkmış inşallah yükselir değerlerimiz
Serifedayan maşallah cnm rabbim sağlıcakla inşallah kucağına almayı nasıp etsin inşallah benimde değerlerim artar keseyim inşallah görürüz❤️
Herhalde en erken öğrenenlerden olabilirim daha 25 günlük 3. Hafta 2 günlükken öğrendim ☺️
MerveeD bende sekiz haftalığım karnım altında ara sıra minik sancı oluyor bu normal mi?
Mrctns 4+2 bebeği görmek için çok erken.Ben 7+3de bebeği görüp kalp atışını duymuştum şükürler olsun Allaha.
Parla amin inşallah 🙏🏻 Karnınız kaçıncı haftada belli olmuştu? Hatırlıyor musunuz ☺️ Çok merak ediyorum
snmhsnn benimde doktorum tansiyon düşüklüğü baş dönmesiyle test yaptır dedi reglime 3 gün kala 148 le öğrendim
Seymanur61 benim ilk bebeğim düştü kalp atışını duyduğumuz gün kaybettim ikinci çok şükür tehlikem bile olmayan çok güzel hamilelik geçirdim şimdi yine hamileyim ve tehlikem var kanamam var folikasit ve duobaston kullaniyirum dün iğneye başladım üç gün üst üste olmam lazımmış. Kanamam azaldı biraz ama iğne çok ağrı yapıyormuş ya .