• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Arasinkardesioluyor 9+4 miğde bılantısına yanma eklendi hamd olsun sağlıkla kucagımıza alalım da başka bişey istemiyorum

Gamzenlll korkma canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah🥰 benimde kızımdan önce bir düşük 1 kürtajım oldu malesef.

eddaaaa ben de yaşamıyorum 8+1 oldu bebeğim ama bence bebeğin sağlıklı olmasıyla kusmanın bir alakası yok haftaya doktoruma soracağım bu konuyu

Serifedayan maşallah cnm rabbim sağlıcakla inşallah kucağına almayı nasıp etsin inşallah benimde değerlerim artar keseyim inşallah görürüz❤️

Herhalde en erken öğrenenlerden olabilirim daha 25 günlük 3. Hafta 2 günlükken öğrendim ☺️

MerveeD bende sekiz haftalığım karnım altında ara sıra minik sancı oluyor bu normal mi?

Mrctns 4+2 bebeği görmek için çok erken.Ben 7+3de bebeği görüp kalp atışını duymuştum şükürler olsun Allaha.

Parla amin inşallah 🙏🏻 Karnınız kaçıncı haftada belli olmuştu? Hatırlıyor musunuz ☺️ Çok merak ediyorum

Kaniye çok değişik duygu günüm günümü tutmuyo bazen valla sen ne yaşıyorsun

snmhsnn benimde doktorum tansiyon düşüklüğü baş dönmesiyle test yaptır dedi reglime 3 gün kala 148 le öğrendim

eddaaaa ben şuan 17 haftalığım gebeliğimin başlarında bende hiç yaşamadım ne mide bulantısı ne kusma sadece çok uyuyodum ☺️ Dışardaki insanlara hiç aldırmayın herkesin o kadar saçma sapan fikirleri var ki siz tadını çıkarın ❤️

Seymanur61 benim ilk bebeğim düştü kalp atışını duyduğumuz gün kaybettim ikinci çok şükür tehlikem bile olmayan çok güzel hamilelik geçirdim şimdi yine hamileyim ve tehlikem var kanamam var folikasit ve duobaston kullaniyirum dün iğneye başladım üç gün üst üste olmam lazımmış. Kanamam azaldı biraz ama iğne çok ağrı yapıyormuş ya .