• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Pervins benim 1 hafta önce 82’ydi ama en az 5 haftalık olması lazım bebeğin 112 iyi ama yükselişi önemli biraz az büyük ihtimal daha ufak umarım sorunsuz ve sağlıklıdır bebeğiniz

@"Durdane95 tutunma ağrısı ben de aynı ağrıyı çekiyordum şimdi aralıklı olarak ağrıyor

Mrctns bende yarın gidicem. İnşallah sağlıklı gebelikler yaşarız ve sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza 🥰🥰 haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka kontrolden sonra 🙏🏻🙏🏻

Durdane95 canım bende 6+3 oldum. İlk öğrendiğim zamanlarda daha şiddetli ve sürekliydi sol kasığımdaki ağrı. Şimdi daha az daha aralıklarla oluyo. Ben ebeye danışmıştım normal demişti. Kanama olmadığı sürece ve ağrı şiddeti çok olmadığı sürece korkma demişti 😊

Arasinkardesioluyor 9+4 miğde bılantısına yanma eklendi hamd olsun sağlıkla kucagımıza alalım da başka bişey istemiyorum

Gamzenlll korkma canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah🥰 benimde kızımdan önce bir düşük 1 kürtajım oldu malesef.

eddaaaa ben de yaşamıyorum 8+1 oldu bebeğim ama bence bebeğin sağlıklı olmasıyla kusmanın bir alakası yok haftaya doktoruma soracağım bu konuyu

Serifedayan maşallah cnm rabbim sağlıcakla inşallah kucağına almayı nasıp etsin inşallah benimde değerlerim artar keseyim inşallah görürüz❤️

Herhalde en erken öğrenenlerden olabilirim daha 25 günlük 3. Hafta 2 günlükken öğrendim ☺️

MerveeD bende sekiz haftalığım karnım altında ara sıra minik sancı oluyor bu normal mi?

Mrctns 4+2 bebeği görmek için çok erken.Ben 7+3de bebeği görüp kalp atışını duymuştum şükürler olsun Allaha.