11+4 olduk bizde bende sabahları daha çok oluyo akşamları yine iyim gece de öyle pek uyuyamyorm dün gece hiç nerdeyse bulantmda vardı karnmda ağrıdı uyuyakalmşm sabah kalktm bişey yoktu Allahtan gece korkmuştum bişey olur diye
Yeni gebeler toplanalım🤰
Merhabalar 8+5 deyim şuanda aşırı miğde bulantısı var maalesef 😔
Yasmnnn Benim ilk gebeliğimde miğde bulantım oldu fakat çok değildi sabahları oluyordu 2. Gebeliğim şuna 8+5 deyim günün her saati sürekli miğdem bulanıyor 😔
eddaaaa hiç bulantım yok etrafı salla
Minelbebek amin inşallah cnm
Merhaba bende 22 haftalık hamileyim 😌
Mrblar benimde 2. Gebeliğim ilkinde tiksinmem olmuştu ama şuan aşırı derecede miğde ağrım var miğde kazınmam var çok berbat bir his durum herkesin hamileliğinde farklı sıkıntılar olabiliyor yada hiç sıkıntı yaşanmıyor
Arasinkardesioluyor 6+2 yim bende 💜🌸
Belirlenmedi benimki geç döllenme sanırım canım adetim 5 gün gecikti idrardan test yaptım negatif çıktı 10 gün sonra kan testi yaptım öyle beta hcg 126 çıktı
Papatyayt Nasıl bulantıların oluyor mu
Arasinkardesioluyor ben bugün 7 haftalığım🖤
Arasinkardesioluyor 8+ 2 deyim bende bulantılarım geçti gibi arada hafifi hafif oluyor oda hemen geçiyor çok şükür
eddaaaa ya daha ne istiyorsun boşver o insanları, onlar hep varlar, her yerdeler ve kaçamazsın tıka kulaklarını
Arkadaşlar yeni gebeyim öğrendiğimden bu yana lekelenmem durmuyor 7+4 oldum Protestan kullanıyorum ama kesilmiyor doktorum normal dedi işe gidip geliyorum öksürsem artıyor ne yapmalıyım artık korkmaya başladım
Yasmnnn benim ilk gebeliğimde kalbini dinleyemedik daha sonra gelişimi durmuş ben 11 hafta zannederken gelişimi 6. Haftada kalmış daha sonra şiddetli bir kanamam oldu ve mecbur kürtaj oldum aradan 1 sene geçti yeniden hamileyim 5.haftalarda kusma bulantım aşırı iken birden 6. Haftamda kesildi aynılarını yaşamaktan çok korkuyorum
Ysmemr 8+3 🍇🥰