Baykuss Belirlenmedi benimki geç döllenme sanırım canım adetim 5 gün gecikti idrardan test yaptım negatif çıktı 10 gün sonra kan testi yaptım öyle beta hcg 126 çıktı
ikramomm Eda0007 allah bağışlasın sana bebeğini inşallah amin umarım en kursa zamanda anne olurum bende
Minelbebek Belirlenmedi inşallah yükselir cnm benim Allah bu yolda hiç birimizin kucağını boş bırakmasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kbraaz AlindaMelinda 4 ekimde 106 küsürle öğrendim . 8 ekimde tekrar verdim 633 küsürdü. Tekrar kan vermedim. Haftaya ultrason için doktora gideceğim için inşAllah 🙏🏻
minikkoalaa eddaaaa Elhamdülillah ben hiç yaşamadım. 14. Haftadayiz. Ailemde böyle olmuş benim. Genetik mi bilmiyorum. Umarım sonuna dek böyle devam eder
Ayseguldev 1234- benimde sat 31 Ağustos 🤣gittiğimde sat a göre 5 buçuk haftalıktı ama ultrasonda keseye bakıp 4 hafta dedi bana da..
Yasmnnn Gamzenlll ilk gebeliğimde birkere bile olmadı ama bu gebeliğimde kusma değil de çok bulantım oluyor malesef. Her gebelik aynı olmuyormuş
Turkan-33 Yasmnnn Benim ilk gebeliğimde miğde bulantım oldu fakat çok değildi sabahları oluyordu 2. Gebeliğim şuna 8+5 deyim günün her saati sürekli miğdem bulanıyor 😔
Gamzenlll Yasmnnn benim ilk gebeliğimde kalbini dinleyemedik daha sonra gelişimi durmuş ben 11 hafta zannederken gelişimi 6. Haftada kalmış daha sonra şiddetli bir kanamam oldu ve mecbur kürtaj oldum aradan 1 sene geçti yeniden hamileyim 5.haftalarda kusma bulantım aşırı iken birden 6. Haftamda kesildi aynılarını yaşamaktan çok korkuyorum
Hilaalll 11+4 olduk bizde bende sabahları daha çok oluyo akşamları yine iyim gece de öyle pek uyuyamyorm dün gece hiç nerdeyse bulantmda vardı karnmda ağrıdı uyuyakalmşm sabah kalktm bişey yoktu Allahtan gece korkmuştum bişey olur diye
Pervins ikramomm 1234- merhaba sizinle son adet tarihimiz aynı bende 2 gün önce kan verdim 112 çıktı sizin kaç acaba ve sizce 112 normal mi
ikramomm Pervins benim 1 hafta önce 82’ydi ama en az 5 haftalık olması lazım bebeğin 112 iyi ama yükselişi önemli biraz az büyük ihtimal daha ufak umarım sorunsuz ve sağlıklıdır bebeğiniz
1234- Pervins Ben Azerbaycanda yaşıyorum.Bana öyle bir şey deyilmedii.Sacede uzide baktılar 3 haftalık dediler bana