AlindaMelinda benimde aynıyız 😇
Yeni gebeler toplanalım🤰
Arasinkardesioluyor 9+1 olduk bugün bende geç ögrendim hamileligimi 8.ci haftamda. Doktora gittim kalp atışlarını dinledim
Belirlenmedi 2 Eylüldü beta 312 çıkmıştı ilk ☺️Kese bile yoktu 1hafta sonra çağırdı kese göründü 😇
Bsra19ogz maşallah cnm seninki çok güzel artmış
Minelbebek maşallah cnm benim de son reglim 9 eylül bitiş 14 eylül 7 ekimde beta 39.1 çıktı 11 ekimde ise 236.3 beta değerim çıktı doktor düşük buldu bakalım inşallah yükselir
eddaaaa Merak etmeyin bende de hiç olmadı. Bir sorun felan da olmaz bazılarında olur bazılarında olmaz normal bir şey dir.
Baykuss bana da söylemediler sağlık ocağında yaptırmıştım sadece gebesiniz dedi bende haftalığını sordum bunu doğum doktorunuz bilir ben bilmiyorum dedi nasıl doktorlar var anlamıyorum en basit intten bakıp değer sonucunu bile söyler yani insan
Selammm kızlar inşallah mesajımı görüp umut cevaplarınızı okumak nasıp olur. Daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Egelimin 2 gün gecikmesiyle 236.3 betayla hamile olduğumu öğrendim. Benim gibi beta değeri öğrenen oldu mu acaba ?
Belirlenmedi bende ilk 126 ile öğrendim iki gün sonra 509 çıkmıştı
Baykuss maşallah cnm ya ilk kanı ne zaman vermiştin regle yakın mıydı ?
Arasinkardesioluyor 11 hafta 👼🏼♥️
6+4 olduğumu ogrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🙏
Belirlenmedi inşallah yükselir cnm benim Allah bu yolda hiç birimizin kucağını boş bırakmasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kbraaz ☺️☺️ Betanız kaçtı acaba
AlindaMelinda 4 ekimde 106 küsürle öğrendim . 8 ekimde tekrar verdim 633 küsürdü. Tekrar kan vermedim. Haftaya ultrason için doktora gideceğim için inşAllah 🙏🏻
eddaaaa Elhamdülillah ben hiç yaşamadım. 14. Haftadayiz. Ailemde böyle olmuş benim. Genetik mi bilmiyorum. Umarım sonuna dek böyle devam eder
1234- benimde sat 31 Ağustos 🤣gittiğimde sat a göre 5 buçuk haftalıktı ama ultrasonda keseye bakıp 4 hafta dedi bana da..
6+1 olduk🤰🌸