Mrblar benimde 2. Gebeliğim ilkinde tiksinmem olmuştu ama şuan aşırı derecede miğde ağrım var miğde kazınmam var çok berbat bir his durum herkesin hamileliğinde farklı sıkıntılar olabiliyor yada hiç sıkıntı yaşanmıyor
Yeni gebeler toplanalım🤰
Arasinkardesioluyor 6+2 yim bende 💜🌸
Belirlenmedi benimki geç döllenme sanırım canım adetim 5 gün gecikti idrardan test yaptım negatif çıktı 10 gün sonra kan testi yaptım öyle beta hcg 126 çıktı
Papatyayt Nasıl bulantıların oluyor mu
Arasinkardesioluyor ben bugün 7 haftalığım🖤
Arasinkardesioluyor 8+ 2 deyim bende bulantılarım geçti gibi arada hafifi hafif oluyor oda hemen geçiyor çok şükür
eddaaaa ya daha ne istiyorsun boşver o insanları, onlar hep varlar, her yerdeler ve kaçamazsın tıka kulaklarını
Arkadaşlar yeni gebeyim öğrendiğimden bu yana lekelenmem durmuyor 7+4 oldum Protestan kullanıyorum ama kesilmiyor doktorum normal dedi işe gidip geliyorum öksürsem artıyor ne yapmalıyım artık korkmaya başladım
Yasmnnn benim ilk gebeliğimde kalbini dinleyemedik daha sonra gelişimi durmuş ben 11 hafta zannederken gelişimi 6. Haftada kalmış daha sonra şiddetli bir kanamam oldu ve mecbur kürtaj oldum aradan 1 sene geçti yeniden hamileyim 5.haftalarda kusma bulantım aşırı iken birden 6. Haftamda kesildi aynılarını yaşamaktan çok korkuyorum
Ysmemr 8+3 🍇🥰
12+3 deyiz bizde. Öyle çok bulantım oluyoduki bugün ilk kez bulantım yok çok mutluyum😅
9+5 çok heyecanlıyım ilk gebeliğim ve hala mide bulantısı kusma yok çok şükür 🥰
Mormenekse34 4995 ti ❤️
Arasinkardesioluyor 9+1 im 💗çok şükür diyelim her gece aynı saatte bir mide yanması sanarsin içerde yemek pisiriyorlar 😀
Papatyamm123 canım 2 güne bir verdiysen kanı değerlerin artışı güzel sanırım geç yumurtlama olmuş
Belirlenmedi seni en iyi ben anlarım canım 2 düşük yaşadım bir hafta önce kan verdim beta 989 çıktı dün kesesini gördüm son adet tarihim 3 Eylül dün doktorum keseye göre 25 günlük demişti dün
cigdemkorkmaz bulantilarim 7. Haftadan beri vardi ama son 2 haftadir daha iyim artik en azindan cok seyden tiksinmiyorum cok sukurrr sen nasilsin varmi bulanttin
Papatyamm123 cokk cokk icten dualarimiz seninle canmmm benm enn guzel haberler alman dilagie 😘😘
Papatyamm123 sonuclar ne zaman cikiyor canm
5 haftalık gebeyim haftaya kalp atışlarını duymak İçin gideceğim ne mide bulantısı ne kusma hiçbir belirti yok normal mi
Arasinkardesioluyor 13 haftalık ilk gebeligim çok güzel bulantilar hariç tabi😄
Papatyamm123 cikrimi canm sonuclarin
Serifedayan kimyasal gebelik oldu canim kanamayı bekliyorumm bugünkü değer 47.86 cikti 4 gün önceki sonuç 34.04 tu
Tazeanne0134 4+2 bnm de Oğlum uyumuyor
Naazli ben gittim ama kese vardi bebek yoktu yarın gidecegım inşallah sağlıklı bir gebelık yaşarım
Papatyamm123 merhaba kimyasal gebelık nasıl oluyor ?
Arasinkardesioluyor ben de 5+1 olduk bugün. sol kasigim çok ağrıyor her gün her saat siz de de bu kadar çok ağrı var mı Kasik ağrım sol bacağımı komple sarıyor 😔
mf221115 6+4 üm bende aynı şikayetler bnde de var çok aşırı midem bulanıyot sürekli yorgunum gerçektende ne zaman bitecek acaba bu bulantılar
5+2 😍
6+2 👶♥️
@"Durdane95 tutunma ağrısı ben de aynı ağrıyı çekiyordum şimdi aralıklı olarak ağrıyor
Arasinkardesioluyor 4 haftadayim cok Wukur cok iyyim