• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Mrblar benimde 2. Gebeliğim ilkinde tiksinmem olmuştu ama şuan aşırı derecede miğde ağrım var miğde kazınmam var çok berbat bir his durum herkesin hamileliğinde farklı sıkıntılar olabiliyor yada hiç sıkıntı yaşanmıyor

Belirlenmedi benimki geç döllenme sanırım canım adetim 5 gün gecikti idrardan test yaptım negatif çıktı 10 gün sonra kan testi yaptım öyle beta hcg 126 çıktı

eddaaaa canım ben 8+2 yim şuana kadar hiç bulantım kusmam olmadı. Sadece mide yanmam ve garip bir iştahsızlığım/iştahım var. Çabuk yorulma ve sürekli uyuma hali :) yani her gebelik aynı değil sakın moralini düşürme

eddaaaa ya daha ne istiyorsun boşver o insanları, onlar hep varlar, her yerdeler ve kaçamazsın tıka kulaklarını

Arkadaşlar yeni gebeyim öğrendiğimden bu yana lekelenmem durmuyor 7+4 oldum Protestan kullanıyorum ama kesilmiyor doktorum normal dedi işe gidip geliyorum öksürsem artıyor ne yapmalıyım artık korkmaya başladım

Yasmnnn benim ilk gebeliğimde kalbini dinleyemedik daha sonra gelişimi durmuş ben 11 hafta zannederken gelişimi 6. Haftada kalmış daha sonra şiddetli bir kanamam oldu ve mecbur kürtaj oldum aradan 1 sene geçti yeniden hamileyim 5.haftalarda kusma bulantım aşırı iken birden 6. Haftamda kesildi aynılarını yaşamaktan çok korkuyorum

12+3 deyiz bizde. Öyle çok bulantım oluyoduki bugün ilk kez bulantım yok çok mutluyum😅

9+5 çok heyecanlıyım ilk gebeliğim ve hala mide bulantısı kusma yok çok şükür 🥰

Belirlenmedi seni en iyi ben anlarım canım 2 düşük yaşadım bir hafta önce kan verdim beta 989 çıktı dün kesesini gördüm son adet tarihim 3 Eylül dün doktorum keseye göre 25 günlük demişti dün

eddaaaa bizde 7 haftalık olduk bugün 🙈 Bende kusma hiç olmadı mide bulantısı yok denilecek kadar az oldu bir iki defa , bir sıkıntı yok dün doktora gittim bebişim de gayet iyi durumda çok şükür 🙏🏼 bu yüzden hiç bi şeye kulak asma 😇

Papatyamm123 cokk cokk icten dualarimiz seninle canmmm benm enn guzel haberler alman dilagie 😘😘

5 haftalık gebeyim haftaya kalp atışlarını duymak İçin gideceğim ne mide bulantısı ne kusma hiçbir belirti yok normal mi

Ezgii0 bende öyleydi 13 haftalık olduk hala kusma yok ama bulantilar cogaldi

mf221115 6+4 üm bende aynı şikayetler bnde de var çok aşırı midem bulanıyot sürekli yorgunum gerçektende ne zaman bitecek acaba bu bulantılar

Pervins benim 1 hafta önce 82’ydi ama en az 5 haftalık olması lazım bebeğin 112 iyi ama yükselişi önemli biraz az büyük ihtimal daha ufak umarım sorunsuz ve sağlıklıdır bebeğiniz

@"Durdane95 tutunma ağrısı ben de aynı ağrıyı çekiyordum şimdi aralıklı olarak ağrıyor

Mrctns bende yarın gidicem. İnşallah sağlıklı gebelikler yaşarız ve sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza 🥰🥰 haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka kontrolden sonra 🙏🏻🙏🏻

Durdane95 canım bende 6+3 oldum. İlk öğrendiğim zamanlarda daha şiddetli ve sürekliydi sol kasığımdaki ağrı. Şimdi daha az daha aralıklarla oluyo. Ben ebeye danışmıştım normal demişti. Kanama olmadığı sürece ve ağrı şiddeti çok olmadığı sürece korkma demişti 😊