Yasmnnn benim ilk gebeliğimde kalbini dinleyemedik daha sonra gelişimi durmuş ben 11 hafta zannederken gelişimi 6. Haftada kalmış daha sonra şiddetli bir kanamam oldu ve mecbur kürtaj oldum aradan 1 sene geçti yeniden hamileyim 5.haftalarda kusma bulantım aşırı iken birden 6. Haftamda kesildi aynılarını yaşamaktan çok korkuyorum
Yeni gebeler toplanalım🤰
Ysmemr 8+3 🍇🥰
12+3 deyiz bizde. Öyle çok bulantım oluyoduki bugün ilk kez bulantım yok çok mutluyum😅
9+5 çok heyecanlıyım ilk gebeliğim ve hala mide bulantısı kusma yok çok şükür 🥰
Mormenekse34 4995 ti ❤️
Arasinkardesioluyor 9+1 im 💗çok şükür diyelim her gece aynı saatte bir mide yanması sanarsin içerde yemek pisiriyorlar 😀
Papatyamm123 canım 2 güne bir verdiysen kanı değerlerin artışı güzel sanırım geç yumurtlama olmuş
Belirlenmedi seni en iyi ben anlarım canım 2 düşük yaşadım bir hafta önce kan verdim beta 989 çıktı dün kesesini gördüm son adet tarihim 3 Eylül dün doktorum keseye göre 25 günlük demişti dün
cigdemkorkmaz bulantilarim 7. Haftadan beri vardi ama son 2 haftadir daha iyim artik en azindan cok seyden tiksinmiyorum cok sukurrr sen nasilsin varmi bulanttin
Papatyamm123 cokk cokk icten dualarimiz seninle canmmm benm enn guzel haberler alman dilagie 😘😘
Papatyamm123 sonuclar ne zaman cikiyor canm
5 haftalık gebeyim haftaya kalp atışlarını duymak İçin gideceğim ne mide bulantısı ne kusma hiçbir belirti yok normal mi
Arasinkardesioluyor 13 haftalık ilk gebeligim çok güzel bulantilar hariç tabi😄
Papatyamm123 cikrimi canm sonuclarin
Serifedayan kimyasal gebelik oldu canim kanamayı bekliyorumm bugünkü değer 47.86 cikti 4 gün önceki sonuç 34.04 tu
Tazeanne0134 4+2 bnm de Oğlum uyumuyor
Naazli ben gittim ama kese vardi bebek yoktu yarın gidecegım inşallah sağlıklı bir gebelık yaşarım
Papatyamm123 merhaba kimyasal gebelık nasıl oluyor ?