• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Yasmnnn benim ilk gebeliğimde kalbini dinleyemedik daha sonra gelişimi durmuş ben 11 hafta zannederken gelişimi 6. Haftada kalmış daha sonra şiddetli bir kanamam oldu ve mecbur kürtaj oldum aradan 1 sene geçti yeniden hamileyim 5.haftalarda kusma bulantım aşırı iken birden 6. Haftamda kesildi aynılarını yaşamaktan çok korkuyorum

12+3 deyiz bizde. Öyle çok bulantım oluyoduki bugün ilk kez bulantım yok çok mutluyum😅

9+5 çok heyecanlıyım ilk gebeliğim ve hala mide bulantısı kusma yok çok şükür 🥰

Belirlenmedi seni en iyi ben anlarım canım 2 düşük yaşadım bir hafta önce kan verdim beta 989 çıktı dün kesesini gördüm son adet tarihim 3 Eylül dün doktorum keseye göre 25 günlük demişti dün

eddaaaa bizde 7 haftalık olduk bugün 🙈 Bende kusma hiç olmadı mide bulantısı yok denilecek kadar az oldu bir iki defa , bir sıkıntı yok dün doktora gittim bebişim de gayet iyi durumda çok şükür 🙏🏼 bu yüzden hiç bi şeye kulak asma 😇

Papatyamm123 cokk cokk icten dualarimiz seninle canmmm benm enn guzel haberler alman dilagie 😘😘

5 haftalık gebeyim haftaya kalp atışlarını duymak İçin gideceğim ne mide bulantısı ne kusma hiçbir belirti yok normal mi

Ezgii0 bende öyleydi 13 haftalık olduk hala kusma yok ama bulantilar cogaldi