• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

ikramomm hiç kafaniza takmayın benimde ilk gebeliğim 5 haftalık düşükle sonlandı, şuan tekrar hamileyim, sağlıklı hayırlı değilse olmasın zaten, umarım herşey gönlünüzce olur üzmeyin kendinizi

Saglik ocagindaki kanla hastanenin kan referansi farklimi oluyo

Ysmemr yaa baya erken duymuşsunuz galiba tam bilmiyorum geçen hafta gittim 5 haftadan üstünde değil dedi 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı 🥰

Kızlar bisi sorucam ben sata göre 6+5 gözüküyor ama dün doktor keseyi olctugunde 5+2 dedi sonra 3 hafta sonra da gel dedi testler falan yapılsın dedi ben anlamadım normal mi böyle olması sizce

Krcseda muhtemelen aynıdır, iki gün sonra bence birdaha kan verin yükselmişse sorun yoktur

ikramomm anlıyorum insan kötü oluyor baya haklısınız, ama olumlu düşünün her zaman stres yapmayın asla güzel düşünürseniz güzel olur herşey

eddaaaa oğlumda hiç bulantı yaşamadım 19 aylık şuan🥰 kardeşi geliyor 6 haftalığız aynıyım sıfır bulantı.. keyfini çıkar bence 🧿😀

Benim 6+5 ama inanın doktor tam 6 haftadan itibaren başlayabilir mide bulantilariniz tiksinmeleriniz diye annemde aynıymış bilmiyorum çok bir alakası varmı ama hic yemek yitemiyorum ilacımı içemiyorum kabus gibi oldu banyodan çıkamıyorum çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun

@"Naz2010 herhangi bi dusuk beliritisi yasadnmi

bukusum aramızda bir gün var cnm pazartesi on son kan verdim 48 saat sonra yine kan ver demişti doktor vermeye gitmedim

eddaaaa hiç öyle düşünme 16 haftalık hamileyim hiç midem bulanmadı, herkes bizim gibi olmak istiyor gayette sağlıklı bebeğim. Kapat kulağını dışarıya onlar sürekli birşey söylüyorlar zaten