Babybella Çok teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı aralıkta doğum yapacağım ince olur mu sizce? Kışa uygun mudur yani?

Babybella Çok güzel durmuş öyle kıro da değil gerçekten 🤭 Rabbim bebişinizle birlikte sağlıcakla giymeyi nasip etsin

inva ismini bilmiyorum. Bakmadimki😑Merkezde aldım cnm pijama iç çamaşır satan yer

• inva bunu yanıtladı.

Melos1 sen genede yedek koy çünkü arkana leke gecebilir yanında bulunması gerekiyor diye düşünüyorum.Kullanmayacağımı bildiğim halde ben koydum doğum bu belli olmaz

Gecelik sabahlık alan yok muu?🙄 ben gecelik alıcam çok daha rahat oluyor ama hep yazlık modeller.🥺🥺

Beyza97 ben de aynısından indirimde 45 tl ye aldım. Çok begendim. 71 kiloyum şuan ve m beden oluyor😊güle güle kullanın.

Yildiz48 ben çok internetten alışveriş yapan biri değilim ama ya s ya m oluyor yorumları okuyorum genişse s alıyorum

Alya2733 suwen den aldım 100 liraya iki tanede lc Waikiki den aldım hamile bölümünden tanesi 89 liraydı sanırım indirimdeydi ben hiç lohusa takımlarına bakmadım sonra giyemiceğim için evdede bi takım beyazım vardı bohçadan kalma onun üstüne bi sabahlık alıcam onuda çekim yaparsam giyicem zaten çekimide kendi aramızda yapıcaz oldu bitti 😂😂😂