Alya2733 lohusa pijamsı olarak sarılanlar ya aşırı iç belli ediyor ya da çok dantelli bebeği çizer gibi. Ben de o yüzden önü düğmeli bel ayarlı büyük beden bi kısa kollu b uuzn kollu aldım. Trendyol lika diye bi markadan kısa kollu geldi fiyat performans ürünü 125 Ken aldım şu anda 200 olmuş yine. İnstagram dan pembishomewears dan da uzun kollu aldım

Alya2733 2 tane aldım fotosu yok ama bitane şoktan almıştım bide Ankara’da mağazadan 40 tlye çok kaliteli ama 🥰☺️ iki tane yeter

Gunesim1 merhaba pembishomewear markasının kumaşı kalıbı nasıl acaba ? çok görüyorum instagramda ama bir kaç defa yollamadılar değişim yapmadılar diye yorum okumuştum o yüzden çekindim almaya

Edda112 çok beğendim o oldu 🤣☺️ Bende çok beğendim lohusa takımına bile gerek yok bence ☺️☺️ Bulamadım ya linkini atabilir misin

Misto sezeryan olup iki günde kalsam yetmezmi bi lohusa bi pijama takımı?

Alya2733 Feyza markası harika kesinlikle daha bugün Trendyoldan aldım.110 liraydı. Deniz pijama var birde onu da çok begendim

Alya2733 hastahane için mi? Ben henüz tecrübe etmedim 35 haftadayım daha ama çevremde herkes hastahanede geceliğin daha rahat olduğunu söylüyordu 2 gecelik aldım bende

Edda112 yok canım çok beğendim öbürününde linkini atar mısın ben resim çekilmiycem için lohusa takımına gerek yok ☺️☺️ O ikisini alsam yeter kaç haftalıksın sen kuzum

Alya2733 55 TL aldım cnm Sultanbeyli merkezden L beden aldım hamilelik için dediğin zaman çok pahalı 200.300 TL yuh ya. Normal pijama takımı diyerek büyük bedenini aldım uygun [img] [/img][/url]

Alya2733 trendyoldan çamaşır city diye bi markanın pijama takımını aldım kumaşı çok ama çok iyi çıktı florida modeli. Bi takım da lcw den aldım önü düğmeli biri açık biri koyu renk 😘