fyzakts 😊 Fotoğraftakinden daha güzel gerçekten.
Kızlar pijama takımı meselesi 🦋
Edda112 Benim boyum 1.78, pijamaların hepsi kısacık kalıyor. Doğum için set almak istiyorum ama üstleri oluyor altı kısa geliyor. Bu konuda deneyimi olan, çare bulan varsa paylaşabilir miii???
Alya2733 bugün geldi, effort marka pijama takımı aldım 120 TL gibi bi fiyata, bayağı ince geldi ama kumaşı kaliteli duruyor. Bı de samimi arkadasimin çekimde kullandığı gecelik ve sabahligi alicam. Foto çekimi için. Baska uyguna denk gelirse pijama takımı alırım yoksa o kadar para verebileceğimi sanmıyorum 🤭
Babybella İç gösteriyor mu peki?
Deletedmom72727 kendimize göre beden alamıyor muyuz canım
halilinannesi kalıpları büyük ve esnek bir kumaşı var doğumuma 3,5 ay var ben L aldım rahat rahat olur. Şu an 71 kiloyum
Samyeli008 Bence göstermiyor. Göğüs kısmı daha kalın. Kollar falan hafif gösteriyor gibi. Yani öyle transparan gibi değil. Hem sade hem dantelli şık bı model. Kıroda değil güzel duruyor
Samyeli008 https://resimyukle.io/r/OGck4Cf9Hn Foto atmayı becerebildiysem canlı bu şekilde.
Babybella Çok teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı aralıkta doğum yapacağım ince olur mu sizce? Kışa uygun mudur yani?
Babybella Çok güzel durmuş öyle kıro da değil gerçekten 🤭 Rabbim bebişinizle birlikte sağlıcakla giymeyi nasip etsin
Samyeli008 Ne demek😊 Kışa olmaz bence biraz ince kalır. Mevsimlik. Hoş hastane sıcak olursa oladabilir bilemedim😅
Samyeli008 😁 Çok tesekkur ederim. Aminn inşallah hepimiz🥰🙏
Yelizys çok yüksek 100₺ pamuklu pijamalar için bu mu uygun

ben de bu 3 takimi aldim. 300 lira tuttu hepsi 💕
Deletedmom72727 yeni sipariş verdim ürün gelince yorum yapayım