Alya2733 bugün geldi, effort marka pijama takımı aldım 120 TL gibi bi fiyata, bayağı ince geldi ama kumaşı kaliteli duruyor. Bı de samimi arkadasimin çekimde kullandığı gecelik ve sabahligi alicam. Foto çekimi için. Baska uyguna denk gelirse pijama takımı alırım yoksa o kadar para verebileceğimi sanmıyorum 🤭

Alya2733 bende suwen den aldım bi takım üstüne sabahlık bi de pijama aldım üzerine lcw den bi tişört aldım yine kalın bi hırka alasım var havalar soguk🥰bu arada suwende indirim vardı onu değerlendirdim

halilinannesi kalıpları büyük ve esnek bir kumaşı var doğumuma 3,5 ay var ben L aldım rahat rahat olur. Şu an 71 kiloyum

Samyeli008 Bence göstermiyor. Göğüs kısmı daha kalın. Kollar falan hafif gösteriyor gibi. Yani öyle transparan gibi değil. Hem sade hem dantelli şık bı model. Kıroda değil güzel duruyor

Babybella Çok teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı aralıkta doğum yapacağım ince olur mu sizce? Kışa uygun mudur yani?

Babybella Çok güzel durmuş öyle kıro da değil gerçekten 🤭 Rabbim bebişinizle birlikte sağlıcakla giymeyi nasip etsin

inva ismini bilmiyorum. Bakmadimki😑Merkezde aldım cnm pijama iç çamaşır satan yer

• inva bunu yanıtladı.