Bende bunu aldım kızlar 70 tl ye aldığım üçlü loğusa takımıda vardı stok kalmamış ama bunda var halen alacak olanlar gayet kaliteli ve şık üçlü takım https://ty.gl/b45fnhpur9

Kaderx evet asistanlar daha ön planda gözüküyor orada ama ben 1 kere asistanlara denk geldim gerisi doktorun muaynesi doğru takip yapılması soru işaretlerine cevap bulunması tatmin ediyor hastanenin gelişmiş olmasıda güven veriyor bilemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda😊

Alya2733
    Normal doğumda pijama takımından ziyade gecelik daha rahat oluyor, kanama oldgu için ve bir de sürekli alttan pansumana goturuluyorsunuz falan bu yüzden gecelik almanızı öneririrm ben.

papatya981 ya öyle de bu sefer kargo parası falan aynı fiyata geliyor sanki arada ordan alıyorum en basit bebek bezi kargoyu falan katınca aynı hesap oluyor

Ceren_ada pembe olan Polarli çok sıcak tutacak hastanede onu yanima alacam diğeri de yedek olarak aldım pamuklu ama zaten Adana çok soğuk geçmiyor

inva amin cnm asistanlar bna güven vermiyo

Alya2733 önden düğmeli pijama takımları bence ideal Instagram’da “pijama have” diye bir sayfa var oranın pijama takımlari da güzel bilginize 100 150 TL fiyat Aralığında