Beyza97 ben çok ay önce aldım daha yeni hamileyken 😊 Bi de outlet mağazasıydı kartaldaki

Alya2733 ben trendyoldan önü düğmeli pembe bir takım aldım 90 tl idi indirime 60 a düştü hemen aldım öyle dantelli güpürlü falan değil nefret ederim zaten tamamen kullanışlı ve rahat

inva ben 2 numaranın kırmızısını aldım çok güzel geldi

• inva bunu yanıtladı.

Ozlemfde Merhaba , 17eylulde almışım.2 beden kalmıştı m ve l.annem l aldı bende m , geçen gittiğimde yoktu bir bakin isterseniz bulunduğunuz yerde vardır belki bende hem günlük kullanımda hemde o zaman kullanmak için aldım.birde yaptığım tac ve terlige göre bakıcam 🌸 Bizde şansa denk geldik gezerken markette aldık inşallah sizde bulursunuz

inva nerden baktınız bu modellere acaba hepsi çok güzelmiş

• inva bunu yanıtladı.

Alya2733 merhaba ben instagramdan lohusapijamaa diye bir sayfadan bir tane sabahlıklı pijama takımı aldım kumaşı vs hoştu sonradan tekrar alt üst bir takım daha aldım aynı yerden bir de ne olur ne olmaz diye suwenden sadece gecelik aldım

Alya2733 ben uzun kullanıyorum pijamayı o yüzden kaliteli olsun istedim önden düğmeli victoria secrettan aldım sabahlıkta aldım sabahlığın içine daha bulamadım emzirme sütyenleride çok güzeldi

Alya2733
        Geçenlerde pentide inanılmaz indirim vardı.
        Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama
        ben oradan sabahlıklı iki takım aldım.
        Biri pijama takımı biri gecelik takımı.
        İkisi toplam 250 tl filan tuttu.
        Kumaşı modeli filan şahane.

Alya2733 istegramdan aldım ikili takım iki pijama yani çok beğendim 110 tl ye kargo dahil önü düğmeli modellerden tanesi 50 ye gelmiş oldu kargosuz hali mevsimlik elahomewear sayfasından 2. Günü geldi hemen