Yildiz48 ben çok internetten alışveriş yapan biri değilim ama ya s ya m oluyor yorumları okuyorum genişse s alıyorum

Alya2733 suwen den aldım 100 liraya iki tanede lc Waikiki den aldım hamile bölümünden tanesi 89 liraydı sanırım indirimdeydi ben hiç lohusa takımlarına bakmadım sonra giyemiceğim için evdede bi takım beyazım vardı bohçadan kalma onun üstüne bi sabahlık alıcam onuda çekim yaparsam giyicem zaten çekimide kendi aramızda yapıcaz oldu bitti 😂😂😂

Alya2733 cossy by aquadan almayı düşünüyorum çok güzel modern gecelik ve pijama takımları var bir bakın isterseniz 🥰

Kaderx bende sultanbeylide oturuyorumda mağazanın ismini sormuştum yada tarif edebilirmisiniz merkez camiinin şu tarafında şurada gibi😊

Misto ozaman 3 pijama takım koyayım ben. Elbise düşünmüyorum cünkü aralıkta doğum

Beyza97 ben çok ay önce aldım daha yeni hamileyken 😊 Bi de outlet mağazasıydı kartaldaki

Alya2733 ben trendyoldan önü düğmeli pembe bir takım aldım 90 tl idi indirime 60 a düştü hemen aldım öyle dantelli güpürlü falan değil nefret ederim zaten tamamen kullanışlı ve rahat