RabEm bu işin devleti özeli yok yani şöyle ben devlette yaptım ilgi gayet yeterliydi ama iki arkadaşım özelde yaptırlar çok pişmanlar azarlamışlar resmen kızları o yüzden Allah anlayışlı doktor versin diğer tğrlü özel devlet pek bi fark yok

Geberikhamile evet bana da aynısı oldu özeldi güya, dr içimde eşin parçasını unutmuş dikiş atmış sonra ebe fark etti binbir zorlukla çıkardı o kısım doğumdan zordu. Sonra da gelen giden dikişli halimle el attı içimde parça kaldı mı ona baktılar güya. Sonra ağrım hiç geçmedi bir baktık birkaç güne kalmadan dikişim açılmış. Tekrar dikiş atıldı🥺 İlk doğumum özelde böyle berbat geçti. Bir arkadaşımda devlette ne kadar şahane bir doğum yaptığını anlatmıştı şok olmuştum. Allah iyilerle karşılaştırsın ya o zaman yaşım küçüktü ilk doğumdu acemiliğime geldi her dediklerine doğru sanıp uyum sağladım. Şimdiki aklımla hiçbirine izin vermem. İnşallah iyi bir dr ve iyi bir ekiple karşılaşırız hepimiz.

RabEm
ben ilk doğumumu özelde yaptım ilgi alaka çok güzeldi. Yalnız ondan once başka özel hastaneye gidiyordum benim acil doğumum başladı kendi doktorum doğumuma gelmedi başka özele gitmek zorunda kaldım ve doktorumdan çok memnun kaldım doğum anında ve sonrası hiç Bi sıkıntı çekmedim çok şükür. Şuan 7 haftalık hamileyim hem özele hem devlete gitmeyi düşünüyorum. Bu hastane çalışanları ve doktorun iyi olması ile alakalı bence, yoksa özel devlet kıyaslama yapmamak gerek. Hangisinden memnunsan doğumu onda yapmak en mantıklısı.

RabEm kesinlikle özel Allah devlet hastanesine düşürmesin doktorundan asistanına temizlik görevlisine kadar kimsenin kaprisi bitmiyor herkes kendini bir prof. zannediyor

RabEm valla ben izmirde devlet hastanelerine çok güvenemiyorum. Tabiri caizse gerçekten hayvan gibi davranıyorlar ilk doğumumu özelde yaptım inanılmaz memnun kalmıştım. Keşke devlette de iyi birine denk geleceğimi bilsem şimdiki hamileliğimin sonuna kadar ve doğumumu gözüm kapalı devlete giderim. Ama acile vs gittiğimde bile pişmanlıkla dönüyorum. Özelin kötü bir yani gittikçe fiyatlar yükseliyor nasıl olacak diye düşünmekten kendini yiyor insan

RabEm ben özele gittim başından beri ama şuanki aklım olsaydı devlet araştırır orayada giderdim yani ikisini bir değerlendir

RabEm özelde on dakikada isini hallediyosun ama devlette koca günün geciyo perisan oldum tüm komtrollerim de randevu almakta bu halinle everese çıkmak gbi bsy durumun varsa özel yoksa devlet bunada şükür sağlıklı olsunda bebeklerimiz

nvn-mutlu ay yeminle doğru 🤣 ağzına sağlık hele asistanlar doktordan çok kapris bi azarlama niye öyleler anlamıyorum geçen sordum doktorlar dan çok memnun kaldım fkat söz asistanlar niye herkesi azarliyosunuz dedim suriyeliler den bıktık akşama kadar laftan anlamıyolar bizimde sabrımız var dedi 🙄

adm, başlığı Devlet vs. Özel olarak değiştirdi.

RabEm ebelerin doğum yaptırdığını yeni duydum. Allah herkese imkan versin inşallah. İnşallahki devlet hastahaneleri de çok çok daha şağlıklı şartlarda olur

058elf ben ikisinide özelde yaptım acılma varmı varsa ne kasar diye ara ara gelip muayne ettiler hep🥴

RabEm valla özel muayenehanesi olan bır doktora gıdıyorum tamamen doktorun tecrubesı ve bılgısı kaynaklı ınanılmaz rahatım bır sorunum veya merak ettıgım bırsey olursa anında bır telefonla ulaşıyorum devlette veya ozel hastanelerde bıle bırcok ınsanın onemsemedığı testlerı bıle yaptırdı ısını asla sansa bırakmıyor bırkac kez devlete gıttım seker yuklemesı yaptırdıgım Zaman resmen psıkolojım bozuk cıktım butun kotu senaryoları saydılar sekerden dolayı yarın olacakmıs gıbı ama tabıkı devlettede alanında uzman doktor vardır gıdılır ama doğum farklı bır olay ozellıkle kadın doğum servısı vs cok onemlı bence ama tabıkı devlete gıdıp cok memnun kalanda vardır bıraZda beklentıyle alakalı

Melisaalagoz Valla ben özelde de bekliyorum randevülü gidiyorum ama bekliyoruz

RabEm özel olmayınca mecbur devlete gidiyon. En yakını 3 saat özelin bizegidene kadar ben doğururum zaten 🤭