RabEm 2. Gebeliğim ilkimde de bunda da devlete gidiyorum 2. Gebeliğimin başında 1 sefer özele gittim valla imkanım olsa özele giderim net yani ha devletteki doktorum da çok kibar Bi sıkıntı yaşamadım ama biraz yoğunluk oldu mu hastanın doktorun yanına girdiğiyle çıktığı bir oluyo aceleden ne diyeceğini unutturuyolar insana
Devlet vs. Özel
RabEm Özel Hastanede doğum yaptım 2 gün önce inanki yapmaz olaydım Serum gitmiyor hemşireyi cagiriyoruz 2 3 saat sonra geliyor birde azarliyor serumu neden takip etmiyorsunuz diye heryerimi deldiler kaçtane damar yolu açıldı. Bebeğim ememiyordu ilk çocuğum tabi tecrubesizim yavrumun midesine kanli su kaçmış ondan ememiyormuş kesilmiş süt orada midesini yikadilar ben ağlaya ağlaya simdi evimize geldik ama hiç hakkimi helal etmiyorum o ameliyat parasinida
Deletedmom23234 özelde de hergun bi sürü insanla ilgileniyorlar. İki tarafta parasini hakkini aliyor sonucta. Ben katilmiyorum cok kisiyle ilgileniyor o yuzden sinirlidir durumuna. Beceremicekse insanlara iyi davranmayı calismayacak o zaman kimse onlarin kölesi degil. Bende saglikciyim ve kesinlikle özel diyorum devlette 10da 1 iyi insan denk gelirse o da cok sansliysan. Bu da dogum ve saglik gibi onemli bisey icinse kesinlikle riske atılamaz.
akdmr12 ya evet asistan doktor diyor diyelim farklı bı durum oldu omuzu takıldı vs nasıl müdahale edecek Allah’tan kolay bı doğum olmuş her durumu göz ardı edip ona göre bı doktor bulmak tek doktorla bu süreci bitirmek en mantıklısı buda anca özelde oluyor kimse yüzüne Gülsün diye para vermiyor yani dugunlerinize gelince Allah bilir salonlara binlerce lira sacmissinizdir konu sağlık olunca çocuğunuzun sizin hayatınız olunca böyle kucumsuyorsunuz.
RabEm 12 haftalık gebeyim henüz çok yeni bir kac kez özele gittim sonra devlette devam edelim dedik esimle resmen insanlara köpek gibi davranıyorlar sekreterler hemşireler ellerinden gelse hastaları dövecek, doktor 10 saniye muayene ediyor hiçç bir bilgi vermiyor bebekle ilgili, sanırım bundan sonraki sürece özelde devam edeceğim.
RabEm yani özeli devleti yok, kimle karşılasacaksin o önemli bence
Geçen gün Bi yakınım özelde normal doğum yaptı mahvettiler kadını
Detay vermek istemiyorum ama gerçekten çok zor bir gün geçirdik hepimiz.. Daha önce devlette de doğum yapan yakınım var bebek gibi ilgilendiler demişti. Bilemiyorum o yüzden. ben özel tercih ediyorum doktorumdan memnunum ikinci gebeliğim.. Yine de Her ikiside olabilir bence 😅 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
058elf ay bana attılar valla. 3-4 ebe bir tane de doktor. Rahmimin içini gelip gidip elleriyle kazidilar. Hayır biride ben baktım senin yapmana gerek yok demedi🥴 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲
- Düzenlendi
Özel istiyordum hatta özel sağlık sigortası bile yaptırmıştım doğum paketli doğum ücreti derdi olmasın diye ama miyomlu gebelik yaşıyorum o yüzden teferruatlı bir hastanede doğum yapmam gerekiyormuş Ege üniv. Olucak nasipse valla şuan sağlıklı doğsun da tek dileğim bebeğiminde benimde sağlıklı olmam onun haricinde özel devlet inanın hiç farketmez 🧿
RabEm
durumum müsait olsa hep özele giderdim çünkü hiç bir soru kafanızda kalmıyor 31 haftalık gebeyim düzenli bir doktorum olmadı zaten hastaneye gitmem de ayrı dert
RabEm Gebeliğimin başından beri özel takipliyim doğumumda özelde olacak inşallah. Dün devlet hastanesine gittim ayrıntılı ultrason randevusu almam için önce muayene olmam gerekmiş. Daha kadın sedyeden kalkmadan beni odaya aldılar, onun yattığı sedye örtüsünü değiştirmeden uzan dediler. Önce şunu değiştirin öyle yatarım dedim, zorla değiştiler. 2 dk ultrasonla baktı karnıma sadece. Ben daha üstümü Giyinmeden başka birini aldı içeri. Gerçekten mecbur kalmadıkça devlet asla, özeldeki temizlik ilgi alaka mis
RabEm iyi doktoru nerde bulduysan oraya bence 😃
RabEm ben fakultede sezaryen oldum sadce kaldigim her gun icin 50 tl odedim sagolsun herkesin ilgiside cok güzeldi ordaki herkese sevmiştim hatta dogumhaneye git gel yapmaktan yine mi sen geldin bu sefer dogurcan mi diye takiliyorlardi 😂😂
RabEm ben özele gittim memnun kalmadım devlete gecıyorum herseye bahane bulup test test para para
Manisa şehir hastahanesinde normal doğurdum ve normal muane olsun ve doğumum o kadar iyi geçti ki çok ilgililerdi şükürler olsun 🙏🏻