RabEm sadece doktor önemli özelde sadece ilgili doktor ben ilk hamileliğimde devlete gittim eşimin işinden dolayı şehir değiştirdik ve şu an özele gidiyorum ama daha önce gittiğim devlet hastahanesi ile fark göremiyorum + para ödüyoruz sadece doktor önemli
Devlet vs. Özel
RabEm bence onemli olan devlet veya ozel hastane degil . Burda onemli ve dikkat etmemiz gereken iyi bir doktor . Nerde oldugu onemli degil benim fikrimce ❤️
hamishanne zekai tahir hastanesi
RabEm
Hamileligin başından beri devlete gittim 7.ayda özele geçiş yaptım. Devlet hastanesindeki doktorumdan memnundum ama normal doğum düşünüyorum devlette ebeler doğurtuyo diye özel hastanede doğumumu yapıcam. Ama rutin kontroller icin devlet iyi bence ekstra para vermeye gerek yok. Gebeliğin başındaysanız özel hastanelerde doğum paketleri var onlar uyguna geliyo hem muayeneler hem doğum oda süslemesi vs hersey icinde bi ucret ödüyosun ben son zamanlarda öğrendigim icin yapamadım. Bilseydim o paketi yapıp hep özelede giderdim
RabEm Bence sadece iyi doktor hastane ikinci konu
RabEm Önemli olan devlet veya özel değil bence doktorunuzun kendisi ben devlet hastanesinede gittim özelede devlet hastanesindeki doktorum o kadar ilgilikiii en ayrıntısına kadar inceliyor bebeğimin gelişimini özele gittim hemde doçent profesör bir doktordu beş para etmez egoistin tekiydi hiç memnun kalmadım bilmişlik taslayıp hiçbirşey bilmiyordu gerizekalı bak aklıma geldi gene sinirlendim herneyse önemli olan doktorunuz kızlar
RabEm Ben her iki çocuğumda da devlette doğum yaptım özelde kontrollerimi oluyordum ama doğumda devleti seçme sebebim de imkanları daha fazla başımıza ne geleceği belli değil ani bir sorun geliştiğinde müdahalesi özele göre daha iyi ve kısıtlı değil 🙏🥰
RabEm belki iyi şeyler duysam devleti tercih ederdim ama arkadaşımın bebeğine down sendromlu dediler çocuk sağlam doğdu başka arkadaşım doktor hatası yüzünden 1 ay erken doğurdu o yüzden baya korktum açıkcası birde odada cihaz yok özel gibi oradan oraya gönderiyor oradan oraya
bebisim-_00 ilk çocuğumda da düzenli olarak devlete aynı doktora gittim, şimdi ikinciye hamileyim yine aynı doktora gidiyorum artık aile gibi olduk. Kadavra muamelesi görmedim. Ameliyat esnasında hem işini en güzel şekilde yaptı hem beni motive etti. Haftasonuna denk gelmesine rağmen odama gelip iyi olup olmadığımı da ayrıca kontrol etti.
Geberikhamile evet bana da aynısı oldu özeldi güya, dr içimde eşin parçasını unutmuş dikiş atmış sonra ebe fark etti binbir zorlukla çıkardı o kısım doğumdan zordu. Sonra da gelen giden dikişli halimle el attı içimde parça kaldı mı ona baktılar güya. Sonra ağrım hiç geçmedi bir baktık birkaç güne kalmadan dikişim açılmış. Tekrar dikiş atıldı🥺 İlk doğumum özelde böyle berbat geçti. Bir arkadaşımda devlette ne kadar şahane bir doğum yaptığını anlatmıştı şok olmuştum. Allah iyilerle karşılaştırsın ya o zaman yaşım küçüktü ilk doğumdu acemiliğime geldi her dediklerine doğru sanıp uyum sağladım. Şimdiki aklımla hiçbirine izin vermem. İnşallah iyi bir dr ve iyi bir ekiple karşılaşırız hepimiz.
Deniz59 yarı özel yarı devlet benim ki
RabEm
ben ilk doğumumu özelde yaptım ilgi alaka çok güzeldi. Yalnız ondan once başka özel hastaneye gidiyordum benim acil doğumum başladı kendi doktorum doğumuma gelmedi başka özele gitmek zorunda kaldım ve doktorumdan çok memnun kaldım doğum anında ve sonrası hiç Bi sıkıntı çekmedim çok şükür. Şuan 7 haftalık hamileyim hem özele hem devlete gitmeyi düşünüyorum. Bu hastane çalışanları ve doktorun iyi olması ile alakalı bence, yoksa özel devlet kıyaslama yapmamak gerek. Hangisinden memnunsan doğumu onda yapmak en mantıklısı.