buiyimi aminn canım 🤲🏻 Nasıl unutmuşlar ya doğumdan sonra mı yoksa açıklığa bakarkn mi

RabEm devlette ıyı bır doktor ıyı bır ekıple karsılasma sansın yuzde on falan heralde 😀hele su pandemı surecınde

058elf doğumdan sonra cocuk dogdu onu ayri bir yere koydular geleceğiz dediler gittiler 5 saat ac kaldı yavrum. Dikişin atılması odaya inmekte 1 saat sürdü. Iyi insanlarla karşılaşamadım malesef.

058elf o sadece devlette degil özelde de giden gelen degik ama ebe çok güzel el atıyor 😅

058elf sonuna kadar hak verdim her yazdığınızın tebriklerrrr hislerime tercüman oldunuz 🙏🏻👌

RabEm doktor iyi anlayışlıysa ikisi de iyi ama devlet için bir kaç kişiden duydum pandemi sürecinde doğumda yada anne odada sancı çekerken içeri kimseyi almıyorlarmış. Bütün sancılı süreci tek geçirmek beni korkutuyor. Bu yüzden özele gidiyorum.

Bence maddiyatla alakası yok normalde sezeryanda olsan aynı acıları çekiyorsun sonuç olarak sadece ordakilerin güler yüzlü olmasına para veriyorsun artık çogu devlet hastaneleri özel odalı sadece 1 gün kalıyorsun ordada bana gülmüşler gülmemişler umursamam o kadar parayı sadece ☺️ Veriliyor.. Yazık bence

H_myra1 valla çevremdekiler devlette öyle olur diye bana çok söylediler ama şükür benim öyle olmadı 😂

buiyimi çok kötü olmuş Rabbim bundan sonra hep iyilerle karşılaştırsın inşallah 🤲🏻

akdmr12 öyle Demeyin Bence her hastane bir olmuyor benm ablam devlete doğum yaptı hatta doğum evi yani sadece çoçuk ve doğum üzerine bir hastane 4 gün sancı çektiler ablam sancı odasında annem kapıda içeri bile almadılar 4 gün sonunda tanıdık bir ebe sayesinde annem içeri girdi ablamı en sonunda yüksek tansiyondan aldılar ve benm yenim kakasını yedigi için 1 ay küvezde kaldı bu olay olalıda 6 sene oldu

RabEm ayy özel tabiki insan parası varsa özel olacak devlettekilerin asık süratlarını hiç çekilmez doğum sürecinde

RabEm tabikide özel ha guzel devlet varmıdır vardır belki ama benim karşıma çıkmadı şimdiye kadar 4 yılda 😏

RabEm Hemşire olarak sana şunu diyeyim özel hastanede olursun eben bilgisiz ve bilinçsiz olur doktorun pek umursamaZ olur .
              devlete gidersin çok ayrıntıcı doktora denk gelirsin ve ebelerin yılların ebesidir ve sayelerinde mükemmel doğum gerçekleştirirsin.
              devlet yada özel değil önemli olan doktorunda ebeninde iyisine denk gelmek . Devletin imkanı daha çok Buda aklında bulunsun .
              devlette çalıştım ve sınırsız imkanı var .
              ama özelde fazladan kullandığın bir flasterin bile hesabını sorarlar .
              Ben özel hastaneye gitmiyorum devletede gitmiyorum özel muayenehaneye gidiyorum çok riskli bir gebelik geçirdiğim için .
              doktorum doğumu özel hastanede yaptırıyor .
              ama risksiz gebelik geçirseydim devlette tanıdığım ve güvendiğim ebe ve doktor vardı🙏
              ama maalesef riskli gebeliğim olduğu için üst düzey doktora gitmeliydim

Özelin bile özeli var bence . Küçük bir şehirdeki özeller inanjn devlet hastanelerinden daha kötü makineler eski doktoröae acayip ha tek iyi şey hızlı randevu

RabEm İmkan varsa özel. Sadece doğum olarak düşünme hamilelik sürecinde devlet doktorları pek telefon no vermek istemiyorlar ama özel doktorlar veriyor. Ben özel muayenesi olan doktora gidiyorum gece kanama geçirdiğim de bile ulaşıyorum kendisine bu çok önemli bir detay. Ultrason bi 10 dakika sürüyor her gittiğimde bak kolu, bacağı, parmakları diye gösteriyor. Kanama alanım vardı bak tam şurası ince saç gibi kalmış orası kanama alanı diyor. Bebeğin eşi aşağıda bak eş şu diyor görüyor musun şurası rahim diyor yani ben pek internette şu neden olur bu neden olur diye araştırmıyorum çünkü tüm açıklığı ile doktorum anlatıyor. Aklımda soru işareti kalmıyor o yüzden ben özel tercih ediyorum.