Nupeell ben herşeyimi e bebekten Şubat indirimlerinde aldım gerçekten çok uyguna geldi herşey . Şuan indirim pek kalmadı ama ara ara oluyor bakmanızı tavsiye ederim

Ben de e bebekten aldım çoğu şeyi Şubat indirimine denk gelmiştim kıyafetleri vs unisex aldım 12 haftaliktim daha o zamanlar ama iyiki de almışım fiyatlar baya iyiydi

Sbhtzmn bende uygun almaya çalışıyorum e bebek indirimleri iyi oluyor bir daha kaçırmıycam 😂

E bebeğin internet sitesinden outlet bölümünü inceleyin mutlaka %50 indirimle bugün yegenlerime ve arkadaşımın çocuklarına hediye aldım 100tl ve üzerine de anne-bebek çantası 30 TL’ye iniyordu dayanamadım çanta almıştım ama onu da aldım 😂

Melek-16 evet bende yorumları okuyarak alıyorum bişey alacaksam

Umay1m kıyafetten araç gereçe kadar mı 1200? O zaman çok iyi almışsınız

Nupeell iatanbuldaysan Eminönü havuzlu han cok tavsiye eden oldu bana oraya gidicem mayıs da kısmet olursa daha 16.haftadagım ben 🤭 anne bebek ürünleri herşey varmış.

Nupeell bebek arabası hariç onun dışında her şeyii eksiksiz puseti de eklemedim ama pusette 130 TL idi

Mhr13 ben hep sona bıraktım ya çok pişmanım indirimleri hep kaçırdım maalesef toplu yaparım diyerekten

Kayasbht artık kaçırmam sanırım hiç oralı olmadım sonraya erteledim hep üzgünüm

Ays0 ahahaha çantası güzel görünüyor amaa

• Ays0 bunu yanıtladı.
              • Ays0 bunu beğendi.

mothers_baby2021 inili aslında pek oralı olmadım ama indirimler için nasıl olsa hep olur diye 🙈