Nupeell her şeyini ebebekten aldık kıyafet olarak. Hiçbir yere çıkıpta bir şey bakamadım. Arabası beşiği her şey internetten 😁

Nupeell ben herşeyimi e bebekten Şubat indirimlerinde aldım gerçekten çok uyguna geldi herşey . Şuan indirim pek kalmadı ama ara ara oluyor bakmanızı tavsiye ederim

Ben de e bebekten aldım çoğu şeyi Şubat indirimine denk gelmiştim kıyafetleri vs unisex aldım 12 haftaliktim daha o zamanlar ama iyiki de almışım fiyatlar baya iyiydi

Sbhtzmn bende uygun almaya çalışıyorum e bebek indirimleri iyi oluyor bir daha kaçırmıycam 😂

E bebeğin internet sitesinden outlet bölümünü inceleyin mutlaka %50 indirimle bugün yegenlerime ve arkadaşımın çocuklarına hediye aldım 100tl ve üzerine de anne-bebek çantası 30 TL’ye iniyordu dayanamadım çanta almıştım ama onu da aldım 😂

Melek-16 evet bende yorumları okuyarak alıyorum bişey alacaksam

Umay1m kıyafetten araç gereçe kadar mı 1200? O zaman çok iyi almışsınız

Nupeell iatanbuldaysan Eminönü havuzlu han cok tavsiye eden oldu bana oraya gidicem mayıs da kısmet olursa daha 16.haftadagım ben 🤭 anne bebek ürünleri herşey varmış.

Nupeell bebek arabası hariç onun dışında her şeyii eksiksiz puseti de eklemedim ama pusette 130 TL idi