Nupeell iatanbuldaysan Eminönü havuzlu han cok tavsiye eden oldu bana oraya gidicem mayıs da kısmet olursa daha 16.haftadagım ben 🤭 anne bebek ürünleri herşey varmış.

Nupeell bebek arabası hariç onun dışında her şeyii eksiksiz puseti de eklemedim ama pusette 130 TL idi

Mhr13 ben hep sona bıraktım ya çok pişmanım indirimleri hep kaçırdım maalesef toplu yaparım diyerekten

Kayasbht artık kaçırmam sanırım hiç oralı olmadım sonraya erteledim hep üzgünüm

Ays0 ahahaha çantası güzel görünüyor amaa

• Ays0 bunu yanıtladı.
        • Ays0 bunu beğendi.

mothers_baby2021 inili aslında pek oralı olmadım ama indirimler için nasıl olsa hep olur diye 🙈

zeytinkiz İstanbul’dayım canım peki uygun muymuş orası bende merak ettim şimdi 🙈

Nupeell ben de e bebeğin internet sitesinde bakındım sadece ama civile hiç bakmadım o yüzden kararsız kaldım artık ben de iki mağazayı gezip öyle karar vereceğim

Nupeell mağaza da görmüştüm güzeldi ben de e bebekten başka çanta almıştım 83 lira falandı bu da yedek olsun dedim 😂

24 haftalık olduk hala alışverişe başlamadım 🤣 bir zibini bile yok. Ramazan dan sonra toplu bir Şekilde almayı düşünüyorum. Ama tek mağazadan yapmam herhalde . Trendyol lcw
                e bebek a101 bim gibi yerlerden tamamlamayı düşünüyorum

Ays0 en iyisini yapmışsın dönüşümlü kullanırsın artık 😂

Bende genel olarak ebebek. Bebek arabası ana kucagi mama sandalyesini babymall ve birkaç giyim lcwdan aldim 😊

Nupeell kesinlikle. Aynı ürünler mağazada 50 lira ben 20-25 e aldım yani güzel de geldiler çok şükür