Askiletotomsu bildiğim kadarıyla epidural de omurilikten bir iğne yapılıyor. Bundan çok şikayeti olanlari duydum. Tam bir bilgim yok ama bu belden iğne ile anestezi olanlar hep bel şikayeti sirt şikayetinden bahsediyorlar. Hatta bunun kalıcı olduğundan bunları duyduğum için başka bir yöntem mi ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum

Htckrdmn evet çokta memnunum herşeyi detayiyla güler yuzlulukle samimiyetle anlatır gece kaç olursa olsun mesaj atsanız cevap verir

Hazal3509 iki hafta sonra bende gidicem bakalm sadek beye umarım aynı sıcaklığı bende yakalayabilirim

Htckrdmn ilk topuk kanı zaten doğduğu an bakılıyor. Ama işitme testi ve sonraki istediklerine ayrı ücret ödüyorsunuz içinde olmuyor doğumdan sonra ilk muayeneye gidince

nslhhsn9221 yanlış bir bilgilendirme yapmışlar canım sana ben normal doğum yaptım epidural alarak hiçte öyle bir sorun yaşamadım gayet memnunum bence doktorların ne kadar bilinçli ve iyi olduğuyla alakalıdır.

baloglu1 ala ala neden böyle bir bilgi verdiler ozmn bana bir buçuk ay önce görüştüm bu şekilde söylediler ben tekrardan sorayım bunu ozmn peki işitme testi ne kadar oluyor orada biliyomusunuz

Htckrdmn her hastasına karşı aynı emin olabilirsiniz ben her kontrole 5 karış suratla gidiyorum korkuyla kötü haber alacakmiyim diye çıkarken bi bakıyorum gülüyoruz kürtaj olduğum gün bile asla umutsuzluğa düşürmedi beni allah razı olsun inşallah memnun kalırsınız

Hazal3509 allahm sağlıkla kucagimiza aldrsin evlatlarımızı zor bir sürece bende kürtaj geçirdim daha önce allahm bir daha yasatmasin inşallah 🤲💙

Tospikkkkk 5 aydir tepecik hastanesinde takibim yapiliyor asla memnun degilim bu hafta ege uni ye gidecegim ınsaallah oradan memnun kalirim