Susamtanem2 kaç haftalıksınız 🦋🦋
Canım izmirliler 🖤
ElifAygulUzun daha 11 olduk siz 🐣
35rabia fiyatlar çok uygunmuş çok şaşırdım .
nslhhsn9221 epidural yapmıyor sanırım devlet hastanesi
Askiletotomsu Allah izin ederse normal istiyorum epidural tercih etmem zaten normal olmazsa da tam anestezi
nslhhsn9221 normal dediğiniz epiduralli normal olabiliyor. Epiduralli normal doğum varken neden sezeryan olasınız anesteziyle
Askiletotomsu bildiğim kadarıyla epidural de omurilikten bir iğne yapılıyor. Bundan çok şikayeti olanlari duydum. Tam bir bilgim yok ama bu belden iğne ile anestezi olanlar hep bel şikayeti sirt şikayetinden bahsediyorlar. Hatta bunun kalıcı olduğundan bunları duyduğum için başka bir yöntem mi ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum
Htckrdmn evet çokta memnunum herşeyi detayiyla güler yuzlulukle samimiyetle anlatır gece kaç olursa olsun mesaj atsanız cevap verir
Tospikkkkk Ahmet Güler mi ?
Susamtanem2 biz 38+4 haftalığız artık her an bekliyoruz 🥰🥰
nslhhsn9221 yanlış bir bilgilendirme yapmışlar canım sana ben normal doğum yaptım epidural alarak hiçte öyle bir sorun yaşamadım gayet memnunum bence doktorların ne kadar bilinçli ve iyi olduğuyla alakalıdır.
Htckrdmn her hastasına karşı aynı emin olabilirsiniz ben her kontrole 5 karış suratla gidiyorum korkuyla kötü haber alacakmiyim diye çıkarken bi bakıyorum gülüyoruz kürtaj olduğum gün bile asla umutsuzluğa düşürmedi beni allah razı olsun inşallah memnun kalırsınız
Tospikkkkk 5 aydir tepecik hastanesinde takibim yapiliyor asla memnun degilim bu hafta ege uni ye gidecegim ınsaallah oradan memnun kalirim
Tospikkkkk Çınarlı ya gidiyorum muayene 150 doğum 3500
Esen3535 doktorunuz kim kaçıncı haftadasınız