Htckrdmn sadık bey mükemmel bir doktor hala iş ve özel cep numarası kayıtlıdır bende Instagramda sadık sozdinler diye aratın basarilarini goreceksiniz her hastası memnun bende çok memnundum
Canım izmirliler 🖤
Susamtanem2 ben doğumu da çiğli de düşünüyorum valla inşaallah normal doğum olur zaten orda doğum yapanlar hep çok memnun. Kesin karar verdim ben bu doktordan sonra
Tospikkkkk çiğli eğitim ve araştırma hastanesi
nslhhsn9221 bende orda yaptım ve ordaki oda özelde yok sırf eşim de görsün diyorum yani %90 devlet %10 bı ihtimal özel Ekim’de doğum nasipse şuan henüz karar vermedim siz kaç haftaliktiniz
Susamtanem2 bizim Eylül de inşallah 14+1 olduk
Susamtanem2 kaç haftalıksınız 🦋🦋
ElifAygulUzun daha 11 olduk siz 🐣
35rabia fiyatlar çok uygunmuş çok şaşırdım .
nslhhsn9221 epidural yapmıyor sanırım devlet hastanesi
Askiletotomsu Allah izin ederse normal istiyorum epidural tercih etmem zaten normal olmazsa da tam anestezi
nslhhsn9221 normal dediğiniz epiduralli normal olabiliyor. Epiduralli normal doğum varken neden sezeryan olasınız anesteziyle
Askiletotomsu bildiğim kadarıyla epidural de omurilikten bir iğne yapılıyor. Bundan çok şikayeti olanlari duydum. Tam bir bilgim yok ama bu belden iğne ile anestezi olanlar hep bel şikayeti sirt şikayetinden bahsediyorlar. Hatta bunun kalıcı olduğundan bunları duyduğum için başka bir yöntem mi ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum
Htckrdmn evet çokta memnunum herşeyi detayiyla güler yuzlulukle samimiyetle anlatır gece kaç olursa olsun mesaj atsanız cevap verir
Tospikkkkk Ahmet Güler mi ?