Canım izmirliler 🖤
Tospikkkkk Ahmet Güler mi ?
Susamtanem2 biz 38+4 haftalığız artık her an bekliyoruz 🥰🥰
nslhhsn9221 yanlış bir bilgilendirme yapmışlar canım sana ben normal doğum yaptım epidural alarak hiçte öyle bir sorun yaşamadım gayet memnunum bence doktorların ne kadar bilinçli ve iyi olduğuyla alakalıdır.
Htckrdmn her hastasına karşı aynı emin olabilirsiniz ben her kontrole 5 karış suratla gidiyorum korkuyla kötü haber alacakmiyim diye çıkarken bi bakıyorum gülüyoruz kürtaj olduğum gün bile asla umutsuzluğa düşürmedi beni allah razı olsun inşallah memnun kalırsınız
Tospikkkkk 5 aydir tepecik hastanesinde takibim yapiliyor asla memnun degilim bu hafta ege uni ye gidecegim ınsaallah oradan memnun kalirim
Tospikkkkk Çınarlı ya gidiyorum muayene 150 doğum 3500
Esen3535 doktorunuz kim kaçıncı haftadasınız
Esen3535 bende ona gidiyorum 36+3 üm
Tospikkkkk izmir çiğli bölge hastanesi doktor ayşegül gülcan muhteşem bir doktor
nslhhsn9221 merhaba benimde doğumum eylülde olack seda hanımdan memnun musunuz birde cigli eah randevu almak zor oluyor diyorlar
Izmirlianne_35 seda hanimdan şuan memnumun bu dördüncü filan gidişim çok sabırlı güler yüzlü samimi bir kadın. Saat dörtten sonra 182 yi arayın. Hergun arayın bı şekilde alirsiniz. Bı kez aldım mi sonrasında gerek kalmiyo. Geri onlar çağırıyor zaten
nslhhsn9221 teşekkür ederim sizin kac haftalik
Izmirlianne_35 14+4 olduk bugün 😍. Sizin ne kadarlik oldu
nslhhsn9221 14 +3 bizde😊