Mom72626 muayene ücreti şuanda 275 tl doğumda 8100 diye biliyorum. Güzel bi hastane ama gereksiz pahalı geliyor benim düşüncem bu yönde

Bedis94- irfan beyin çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum ama çok yoğun bir doktor hastaneye gelen çoğu hasta irfan beye gidiyor bende bu yogunlaktan dolayı ilgi bakımından korkuyorum acikcasi

Hazal3509 evet takipteym kendi doktorumda sadık beye yönlendirdi aslnda ama yinede tereddüt ediyorum sizde sadık beye mi gidiyorsunuz

Susamtanem2 ben doğumu da çiğli de düşünüyorum valla inşaallah normal doğum olur zaten orda doğum yapanlar hep çok memnun. Kesin karar verdim ben bu doktordan sonra

Bedis94- Mono sağlık mı 275 ? Ben medical gitmedim kontrole. Açıkçası ben kendimi hem ameliyatta hem de çıktıktan sonra çok iyi hissetmiştim ebemiz de çok ilgiliydi. Sanırım o yüzden doğumdan korkmuyorum yine 🙄 evet çok pahalı ama ben çok memnun kalmıştım

nslhhsn9221 bende orda yaptım ve ordaki oda özelde yok sırf eşim de görsün diyorum yani %90 devlet %10 bı ihtimal özel Ekim’de doğum nasipse şuan henüz karar vermedim siz kaç haftaliktiniz

Askiletotomsu bildiğim kadarıyla epidural de omurilikten bir iğne yapılıyor. Bundan çok şikayeti olanlari duydum. Tam bir bilgim yok ama bu belden iğne ile anestezi olanlar hep bel şikayeti sirt şikayetinden bahsediyorlar. Hatta bunun kalıcı olduğundan bunları duyduğum için başka bir yöntem mi ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum

Htckrdmn evet çokta memnunum herşeyi detayiyla güler yuzlulukle samimiyetle anlatır gece kaç olursa olsun mesaj atsanız cevap verir

Hazal3509 iki hafta sonra bende gidicem bakalm sadek beye umarım aynı sıcaklığı bende yakalayabilirim