Izmirlianne_35 seda hanimdan şuan memnumun bu dördüncü filan gidişim çok sabırlı güler yüzlü samimi bir kadın. Saat dörtten sonra 182 yi arayın. Hergun arayın bı şekilde alirsiniz. Bı kez aldım mi sonrasında gerek kalmiyo. Geri onlar çağırıyor zaten

Izmirlianne_35 kız gibi dedi ama kesin bı şey söylemedi bu cuma yine gidecem inşaallah bakalım net bı şey söyleyecek mi

Ftm25 ege de normal polikliniğe mi gideceksiniz özel muayenehaneye mi

Izmirlianne_35 kesinlikle çok memnunum 3 kere gittim eskiden Selin hanım vardı kendi şuan izinli seda hanıma tesadüf aldım randevu ama devam edeceğim bı ihtimal özele de gitmeyi dusunuyroum ama kendisinden memnunum 11 haftaligim haftaya ikili için gidecegim

Tospikkkkk bende torbalı da hayri aksüte gidiyorum muane ücreti 200tl doğumu torbalı tınaztepe hastanesinde yaptırıyor doğum için doktor 4000 tl alıyor hastane ne kadar alıyor sormadım doktoruma tavsiye sayesinde gitmeye başladım ve ALLAH izin verirse kendisinde doğum yapıcam

Tospikkkkk Çankaya Tıp Merkezi doktorum Alev Timur çok memenunum muayene 98 olması lazım ama doğum ücretini net sormadım daha

Izmirlianne_35 eminim memnun kalacaksınızdir ama şunu da unutmayın karşınızda ki de İnsan onların da bazen gününde olmadığı zamanlar olabilir hele ki devlette insanlar söz dinlemiyor geçen Seda hanım kendi kapıdan seslendi nolur sessiz olun diye hastalığı unutmuş gibi herkes grup grup toplanıp sohbet ediyor 3 kez gittim 3 ünde de sanki arkadaşımla buluşmuş gibiydim