ElifAygulUzun benim bildiğim nta den ücret alınmıyo ya bu kadar en azından geçen sene ödemiyordum ben yani 10 lira ödüyodum

Tospikkkkk 19 ay önce medical parkta doğum yaptım özel muayeneye gidiyordum Mono sağlık diye bir yerdi bayraklıda. Muayene ücreti 250 TL ama şuan baya arttı diye biliyorum. Doğumum özel olduğu için Yüksel mebla ödedik canım ama çok memnun kalmıştım. 2. Yi de orası istiyoruz eşimle ama şuan gittiğim doktor özel gelmiyor o yüzden kararsızım daha yeni gebeyim diye

Tospikkkkk Alsancakta Özel muayaneye gidiyorum Hatice Aktan Kadomer inanılmaz ilgili bir doktor 🥰 gecenin yarısında bile arasanız hemen dönüş sağlayıp yardımcı oluyor , randevunuzda da bebekle alakalı herşeyi siz sormadan söyleyip o kadar memnun bırakıyor ki anlatamam 2 anlaşmalı olduğu hastane var biri egepol , diğeri medicana
    nasip olursa 38 gün sonra egepolde Hatice hanımla doğum yapacağım ☺️
    şimdi ki özel hastanelerde ki tek sorun gece sancınız tutup hastaneye gitmek isteseniz doğum dahi gerçekleşse aylardır gözüktüğünüz doktor değil de nöbetçi doktor doğumu yaptırıyor ve ben açıkçası mantıklı bulmadığım İçin özel muayane özel doktor istedim biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
    muayane ücreti 400₺

doğum İçin fiyat almadım aşağı yukarı diğer özellerle aynıdır 5.000₺ Filan ☺️

Besolaraa bende fiyat al en az 8 9 bin vardır bende ilk gebeligimi alsancak özel polikinligi olan ahmer bey takip etti 22 haftadan sonra 3500 tl ödedim hersey dahil karatas hastanesinde 200 lira muayne ucreti oduyordum gecen sene bir ay veriyordum muayne ucreti bir ay vermiyordum cooook cokkkk mukemmel bi doktor bence kesin kesin fiyat al belki seni asar

Mom72626 alsancakta ahmet bey var o cok mukemmel bi doktor tafsiye ederim muayne ucretinide bir ay oduyosun bir ay odemiyosun özel polikinligi var duvarindada birsuru belgesi var

Tospikkkkk ben cok memnunum doktorumdan ve hastaneden her ikiside gayet iyi şimdilik bi sorun olmadı 🙏

Tospikkkkk sanırım siz ileri haftalardasınız çünkü 27 haftadır oradayım bi ceren hanım birde Feyza hanım var o kadar

Tospikkkkk can Hastanesi’ne gidiyorum muayne ucreti 215 lira doğum ücreti şimdilik 4750 içinde işitme testi ve topuk kanı alimida dahil doktorum hamileydi ve bu ay doğum iznine ayrıldı önümüzdeki ay farklı bir doktora gidicem kafam çok karışık 🙄

Tospikkkkk buca kadin doğum hastanesini suriyeler basmis😂sinirlerim alt üst durumda ilk doğumu orda yaptim bende temiz hastane ebeler biraz sert şu an yeşilyurtta gidiyorum doğumu da orda yapacam 15 gun once tanidik biri bucada doğum yapti odalar da yer olmadigi için doğum hanede kaldi 1 gun boyunca tum suriyeler o hastaneye gidiyor yeşilyurt sessiz sakin

Özel ege şehir hastanesine gidiyorum doktorum aygün hanım çok memnunum muayene ücreti 150 tl kan testlerine vs de çok ücret almıyorlar

Ben belki uygun fiyatlı güzel bir yer bulurum sanmıştım ama benim doktorumdan daha pahalı hepsi doktor değiştirmeyi düşünürseniz alsancak ta özel polikinligi olan bi doktor adı ahmet kılyar 200 tl muayne ücreti var bir ay ödüyorsunuz ikinci ay ücretsiz bayılıyorsunuz doğum ücret ise 4200 tl özel karataş hastanesiyle anlaşmalı herşey dahil

Tospikkkkk Hayir canim ben ilk doğumda suni sancı aldim orda tabi bağıra çağıra çokta dikişim oldu 3 kilo bebek dogurmama rağmen anlayamadım zorlandığımı düşünüyorum o yüzden yine normal doğum istiyorum ama en azından burda epidural var epidural düşünüyorum