Simgesen evet bir ay önce sordum bu şekilde olduğunu söylediler ama Haziran gibi tekrar bir zam gelir bende temmuzda doğum yapcam büyük ihtimalle zamdan yine etkilenecm 🙄

Karşıyakada Vedat Uluğ’a gidiyorum çok memnunuz,ne zaman yazsak saatinde cevap veriyor çok güleryüzlü ve ilgili muayene ücreti 400

Htckrdmn can hastanesine çok zam yapıldığı için çok şikayet var fiyat artışı için ama eğer fiyat öyleyse bende can hastanesi ne gelmeyi düşünüyorum birimde doğumumuz Haziran sonu gibi görünüyor ama siz hangi doktora gidiyorsunuz ilgi alaka nasıl

Susamtanem2 2021 ücretleri güncellediklerinde o şekilde bilgi verilmişti eşim sağlık personeli olduğu için bizim indirimli olacak o yüzden çok üstünde durmamıştım

Simgesen ben calibe hanıma gidiyordum ama oda doğum iznine ayrıldı kendi hastalarını sadık beye yönlendiriyor önümüzdeki ay sadikbeye gitmeyi düşünüyorum. Calibe hanımdan çok memnundum çok ilgili bir doktor çok güler yüzlü ve samimiydi hiç bir sorumu cevabsiz bırakmadı , telefonla her daim ulasabldgm bir doktordu. Umarım sadık beyden de aynı performansı görebilirim 🤗
        Fiyatlar evet birden yükseldi 135 ti 165 oldu sonra 215 oldumuayne ücreti ama doğum ücreti aşağı yukarı bütün hastanelerde bu şekilde ve can hastanesi gayet temiz ve donanımlı olduğu için burayı tercih ediyorum açıkçası

Htckrdmn evet can hastanesini çok duyuyorum orada bende operasyon geçirmiştim 2 sene önce çok temizdi. Orda irfan beyi çok övüyorlar ama kendisinde birebir doğum yapan birisi ile konuşmadım hiç. Bize ata sağlıkta dışardan doktor ile 4500 şu an gittiğimiz doktorda ama fiyat aralığı dediğiniz gibi çok yakın bi gelip kontrol olmak fikri aklımdan çıkmıyor 😂

Tospikkkkk Alsancakta Volkan Serhat Dede’ye gidiyorum Çok iyi bir hekim ilk doğumumuda o yaptırmıştı 🤗 Muayene ücreti 450 TL

Susamtanem2 evet maalesef artık bazı özeller de devlet hastanesinden farksız oldu

özel can hastanesine gidiyorum irfan beye muayane 215 doğum 4750☺️

Egepol dilek hanıma gidiyoruz bizde. Giden varmı egepole ? Muayene ücreti 170 doğum 4bin 🤔