[silindi] evet ben cok su içtim 2 nescafe içtim şükür baş ağrısı yaşamadım henüz🙏🏻

Htckrdmn Teşekkür ederimm🙏🏻 Valla geliolar. Bizim 2 arkadaşımız geldi 10 dakikalığına. Lazım olan seylerı aldılar getirdiler felan. Ama cok uzun kalana laf yaptılar duydum koridordan. Bide tek refakatcı dıolar ama annesı kocası beraber kalanda çokmuş

enise2017

Basakgul

ayshoo

biranneikikedi

Yumurcakk

Güzel ve içten dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum kızlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Rabbim bu yolu bekleyen tüm annelere kolaylıklar nasip etsin. Ameliyathanede bile bebegiöi görünce ilk dediğim şey Allah yokluğunu aratmasın🙏🏻 Aylarca yollarını gözlüyoruz hepiniz sağ salim kavuşun İnşAllah🙏🏻

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah ☺️Sağlıklı,hayırlı uzun ömürler diliyorum bebeğinizle birlikte❤️

Mcakir aynı benim doğum hikayemi okumuş gibi oldum aynı şeyleri bende yaşadım spinal istedim daha sonrasında bendebpanik oldum uyuttular. Gözünüz aydınn sağlıklı uzun ömrü olsun minigin❤️ bizde kızımla toplarlandık bugün 16. Günümüz.
        Dikişler de hemen geçmiyor ben hala uzun süre ayakta kalınca acısını hissediyorum yatakta dönerken fkan. Allah kolaylık versin❤️

Mcakir gözünüz Aydın Olsun İnşallah Sağlıcakla Büyütün Bebeğinizi. Hangi İldesiniz? Özel hastanede mi oldu Doğumunuz? Kaçıncı haftada Doğum Oldu bide Covid testi yaptırmanızı istedi mi Hastane? Ne Cok soru sordum 😀🥴😬

Mcakir gözünüz aydın
            Bende panik atak hastası odlguum icin cok korkuyorum. Acaba bebek hemen cıkıyor mu ameliyat baslayınca.
            Bende o an nabız yüksekliği tansiyon forlaması kesin yasarım
            Cnku normal doktora gittigimde bile yasıyorum 🤔🤔🤔
            Bide uyutyolar ya ayılamazsam korkusu var panik atak dan dolayı 🤷‍♀️🤷‍♀️

Mcakir hayirli ugurlu olsun saglikla buyusun bebeginiz🙏🏻

ya benimde aci esigimde cok dusuk ve spinalde kesin panik yaparim diye korkuyorum🤦🏼‍♀️
              bastan genel mi olsa acaba sizi komple uyutmalari sonradan oldu degil mi?

Mcakir sizinle aynı gün doğurmuşuz bende 38 artı 1de spinal sezeryan oldum allaha bin şükür korktuğumdan çok daha kolay geçti. Bugün oğlumla evimize geldik. Benimde dün gece sağ omzumda deli gibi bir ağrı oldu gaz sancısı dediler dikişten daha fazla bu acıyı çektim ağrı kesici ve sıcak su torbası ile geçti. İnşallah tekrarlamaz geçmiş olsun diliyorum

Mminnak allah analı babalı büyütsün insallaah 🙏 bende 38 +1 e gun aldım da erken dıyenler oldu kafam karıstı 38 +1de dogunca cocugun adapte olması daha mı zor oluyor kac kılo dogdu bır de acaba?

Mcakir Allah analı babalı büyütsün kuzum ne kadar ücret ödediniz hastaneye acaba

Mcakir yaaa en korktuğum tansiyon, benim yükseliyor arada bir korkudan. 😢😢 siz fenalık hissettiniz mi ?

Mcakir hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyür inşallah🥰 okurken ben yaşadım valla doğumu 🙈😅 ya ben çok aşırı korkuyorum iğne vurmaları kesmeleri dikmeleri felan of aklıma geldikçe bilmiyorm ne olacak🙈 28+2 oldum zaman çok çabuk geçiyor zaman geçtikçe kalbim yerinden çıkacak gibi geliyorrrr🙈😃