Mcakir çok çok çok tebrik ederim canimmm Allah’ım sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin o kadar çok mutlu oldum ki 🥰😍

Mcakir yaa ne güzel kavuşmussun bebeğine çok şükür canım. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizim başımıza vaktin de zamanında sagsaglim inşallah. Gözün aydın olsun tekrar 🥰🤲

SERNUR her dogumda yapilmiyor sanirim. Bazi dogumlarda gerekli gorulurse bastirma yapiliyor.

Mcakir Gözünüz aydın 😍Çok geçmiş olsun bir an önce geçmesini diliyorum ağrılarınızın🌸

Geçmiş olsun gözünüz aydın 😊 bilgilendirme için teşekkür ederim

Size tavsiyem bol bol yürüyün sezaryan agrısının tek ilacı yürümek başka türlü toparlanamazsınız. Biliyorum şu an çok zor geliyor ama yürüdükçe kolaylaşacak inanın😊 çok geçmiş olsun saglıkla büyütün inşallah yavrunuzu ❤️

Mcakir tebrikler geçmiş olsun sağlıkşa büyüsün minik🌸 ne güzel herkesler tek tek doğuruyor darısı başımıza vaktinde

Mcakir hayırlı olsun, ne güzel hikayeniz olmuş sade ve huzurlu 😊 darısı bizlere inşallah 🥰🌸

• [silindi]

nescafe ve suyu dogumdan sonra mi tuketmek gerekiyor bas agrisi icin?

Mcakir öncelikle tebrik ederim canm emre beyin Talya diye paylaştığı bebeği görünce doğum yaptığını anladm ve doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyordum . Öncelikle Allah analı babalı büyütsün sağlıkla buyutun canm 🙏💙 darısı başımıza inşallah. Bende can Hastanesi’nde doğum yapacağım , refakatçi harici kimse üst kat odaya gelemiyor diye söylediler peki aileler anne babaların bebeği görme sansi hiç olmuyormu doğumdan sonra 🙄

Mcakir merhaba birebir yaşadım anlattıklarınızı . 12 gün oldu doğum yapalı her gün hafif yürüyüşler için dışarı çıkıyorum bile,,tek farkımız ben çabuk hareket ettim ilk gün biraz sıkıntı oluyo ertesi gün bitmişti hatta yatırmadılar bile eve çıktım ( normalde iki gece yatış)bol sıvı ödem atmak için birebir , doğum anında benimde tansiyon coştu 😂 dayandım bebeğimi görür görmez uyutmak zorunda kaldılar beni de ☺️ Güle güle büyütün sağlıkla inşallah 🌸

Mcakir Çok güzel bir doğum olmuş 🥰🥰 Sağlıkla büyüsün ❤️❤️ Artık sen de bir mezunsun 🌺 Mis gibi kokusu vardır şimdi güzelliğine bakmaya kiyamıyorsundur eminim.. ❤️ Artık kızının güzel bir annesi var🌺

tebrik ederim canım çok güzel yazmışsın sade ve açıklayıcı darısı bizlere inşallah🤍🌺

Aa seni yorumlardan tanıyorum sadece cok mutlu oldum tatlım senın adına 😍 her acı biter gecer sen huzurla kızını büyüt insallah

Mehtapakgl sormadım hiç ama arkadaşımda can da oldu onun anneside eşide kaldı. Ben zaten ıstemıyordum kımseyı işime karışmasın kimse die😝

SERNUR Valla kalçan çık büyüdüyse L al bence 😊 2 hastane ckkısı 1 foto takımı koydum. 1 tane hastane çıkısını hiç kullanmadım😊