Doğurdum😍 Spinal sezaryen hikayem
Geçmiş olsun gözünüz aydın 😊 bilgilendirme için teşekkür ederim
Size tavsiyem bol bol yürüyün sezaryan agrısının tek ilacı yürümek başka türlü toparlanamazsınız. Biliyorum şu an çok zor geliyor ama yürüdükçe kolaylaşacak inanın😊 çok geçmiş olsun saglıkla büyütün inşallah yavrunuzu ❤️
[silindi]
nescafe ve suyu dogumdan sonra mi tuketmek gerekiyor bas agrisi icin?
Isilhanim87 neye istinaden yapılıyor bilginiz varmı acaba 😊
Mcakir öncelikle tebrik ederim canm emre beyin Talya diye paylaştığı bebeği görünce doğum yaptığını anladm ve doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyordum . Öncelikle Allah analı babalı büyütsün sağlıkla buyutun canm 🙏💙 darısı başımıza inşallah. Bende can Hastanesi’nde doğum yapacağım , refakatçi harici kimse üst kat odaya gelemiyor diye söylediler peki aileler anne babaların bebeği görme sansi hiç olmuyormu doğumdan sonra 🙄
Mcakir merhaba birebir yaşadım anlattıklarınızı . 12 gün oldu doğum yapalı her gün hafif yürüyüşler için dışarı çıkıyorum bile,,tek farkımız ben çabuk hareket ettim ilk gün biraz sıkıntı oluyo ertesi gün bitmişti hatta yatırmadılar bile eve çıktım ( normalde iki gece yatış)bol sıvı ödem atmak için birebir , doğum anında benimde tansiyon coştu 😂 dayandım bebeğimi görür görmez uyutmak zorunda kaldılar beni de ☺️ Güle güle büyütün sağlıkla inşallah 🌸
tebrik ederim canım çok güzel yazmışsın sade ve açıklayıcı darısı bizlere inşallah🤍🌺
Mcakir sağlıkla büyütün inşallah 😍😇
Aa seni yorumlardan tanıyorum sadece cok mutlu oldum tatlım senın adına 😍 her acı biter gecer sen huzurla kızını büyüt insallah
Mehtapakgl sormadım hiç ama arkadaşımda can da oldu onun anneside eşide kaldı. Ben zaten ıstemıyordum kımseyı işime karışmasın kimse die😝
tonbikinannesi evet özelde 1 gece kaldım. Bol bol yürüyün ameliyattan sonra. Yatanlar vardı 2. Gecede kalmak zorunda kaldılar
Ayten-1907 mutlaka sorun hastanenize . Ayrı bi ücrette yoktu bizimkinde. 😊
GizemKaplan ayyy kuzum çok teşekkür ederim🙏🏻 Rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🙏🏻