Mcakir hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah yavrunuz 🥰 darisi bize insallahh böyle pozitif hikayeler duyunca bizede destek oluyorsunuz ne güzel ☺️doğum parası aldinizmi ? Yada nerden başvuru yapiluyo ve ne zaman yapilmali başvuru bilginiz varmı ?

Mcakir

Mcakir Allah analı babalı büyütsün inşallah o güzel günler bizede nasip olur inşallah ❤️🤲🏻

Mcakir neredeyse 3yıl olcak ılk doğumum,bnm de ılk kalkmam,1. Ve 2.gunum cok kotuyudu,yavas yavas gecıyor toparlanıyor tabkı ama yasayınca anlamıstım,sezaryan kolay bır sey degıldı 😁smdı allah ızın verırse 2.bebegım olacak hazıranda,korkmuyor degılım🤭saglıkla buyutun🌸

Sağlıkla büyütün bebişlerinizi doğuracak olanlar sağlıkla sağ salim kavuşsun inşalh benim merak ettiğim genel anestezi ile spinal anestezi fiyat farkı oluyormu? Bilgisi olan varmı acbaa

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Glakky1 teşekkür ederim. Ah bende 1 haftaya döne döne yatarım diyordum 😅

Sibelkarakurt yok hiç korkmayın. Okdr boşa korkmuşum ki. Boşuna panik yaptım durduk yere kızımın doğuş anını kaçırdım. Herşey kafada bitiyor korkçak hiç bişi yok aslında .

SedaMurcak sorun diil kafada deli sorular 😅 izmir özel can hastanesi. Covid testi yapmıyorlar. Mantıkları şu hasta poztif ya da negatif fark etmez herkese covid taşıyıcısı gibi yaklaşıyoruz tedbir herkes için alınır diyorlar. 38+5 te yaptık sezaryeni.

Busra3509 uyutuklarından haberim bile olmadı. O an neyde korktuğumu bile bilmiyorum. Bebek hemen cıkıyomu işte bilemiyorjm çünkü saçma bir panik yaptıgım için uyuttular 😞

mmavi yani genelde ayılmak cok zor tabi ama bilemiyorum. Spinal asla acıtmıyor sakın onu dert dahi etmeyin. Koldan alınan kan daha çok acıtıyo o kadar yani 😊 ameliyat sırasında tansiyon pörtleyince benim 15/20 dakikalıgına felan uyuttular 😊

Mminnak Ay inşAllah. Rabbim kolaylığını veriyor bir şekilde

Feyzaaa1 hastane 3300 fotoğraf ve doktor extraydı bizim. Doktorumuz dışarıdandı 😊 izmir can hastanesi

Mcakir bende cok korkuyorum kesin bende öle olurum
                  Ben ultrason odasına girince bile nabzım yükselior 🤔

Buse-93 ay ben o an ne hissettim hiç bilmiorum 😅 hayatımda ilk defa tansiyonum çıktı. Aşırı heycanlandım stres yaptım . Çok saçmaydı keşke kontrol edebilseydim kendimi

iiremgrzbyr ya hepimiz kendimize yapıoz işte . Aslında ameliyat okdr kolay ki. Sonrası zor tabi ama o stresi kontrol etmek mesele. Ben başaramadım onu 😅