Mcakir hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah yavrunuz 🥰 darisi bize insallahh böyle pozitif hikayeler duyunca bizede destek oluyorsunuz ne güzel ☺️doğum parası aldinizmi ? Yada nerden başvuru yapiluyo ve ne zaman yapilmali başvuru bilginiz varmı ?
Doğurdum😍 Spinal sezaryen hikayem
Mcakir neredeyse 3yıl olcak ılk doğumum,bnm de ılk kalkmam,1. Ve 2.gunum cok kotuyudu,yavas yavas gecıyor toparlanıyor tabkı ama yasayınca anlamıstım,sezaryan kolay bır sey degıldı 😁smdı allah ızın verırse 2.bebegım olacak hazıranda,korkmuyor degılım🤭saglıkla buyutun🌸
Sağlıkla büyütün bebişlerinizi doğuracak olanlar sağlıkla sağ salim kavuşsun inşalh benim merak ettiğim genel anestezi ile spinal anestezi fiyat farkı oluyormu? Bilgisi olan varmı acbaa
Mervekrrsln Aptamil aldım şimdilik memnunuz😊
Sibelkarakurt yok hiç korkmayın. Okdr boşa korkmuşum ki. Boşuna panik yaptım durduk yere kızımın doğuş anını kaçırdım. Herşey kafada bitiyor korkçak hiç bişi yok aslında .
- Düzenlendi
SedaMurcak sorun diil kafada deli sorular 😅 izmir özel can hastanesi. Covid testi yapmıyorlar. Mantıkları şu hasta poztif ya da negatif fark etmez herkese covid taşıyıcısı gibi yaklaşıyoruz tedbir herkes için alınır diyorlar. 38+5 te yaptık sezaryeni.
Isilhanim87 25 dk sürdü😊
Mcakir bende cok korkuyorum kesin bende öle olurum
Ben ultrason odasına girince bile nabzım yükselior 🤔
iiremgrzbyr ya hepimiz kendimize yapıoz işte . Aslında ameliyat okdr kolay ki. Sonrası zor tabi ama o stresi kontrol etmek mesele. Ben başaramadım onu 😅