Glakky1 teşekkür ederim. Ah bende 1 haftaya döne döne yatarım diyordum 😅

Sibelkarakurt yok hiç korkmayın. Okdr boşa korkmuşum ki. Boşuna panik yaptım durduk yere kızımın doğuş anını kaçırdım. Herşey kafada bitiyor korkçak hiç bişi yok aslında .

SedaMurcak sorun diil kafada deli sorular 😅 izmir özel can hastanesi. Covid testi yapmıyorlar. Mantıkları şu hasta poztif ya da negatif fark etmez herkese covid taşıyıcısı gibi yaklaşıyoruz tedbir herkes için alınır diyorlar. 38+5 te yaptık sezaryeni.

Busra3509 uyutuklarından haberim bile olmadı. O an neyde korktuğumu bile bilmiyorum. Bebek hemen cıkıyomu işte bilemiyorjm çünkü saçma bir panik yaptıgım için uyuttular 😞

mmavi yani genelde ayılmak cok zor tabi ama bilemiyorum. Spinal asla acıtmıyor sakın onu dert dahi etmeyin. Koldan alınan kan daha çok acıtıyo o kadar yani 😊 ameliyat sırasında tansiyon pörtleyince benim 15/20 dakikalıgına felan uyuttular 😊

Mminnak Ay inşAllah. Rabbim kolaylığını veriyor bir şekilde

Feyzaaa1 hastane 3300 fotoğraf ve doktor extraydı bizim. Doktorumuz dışarıdandı 😊 izmir can hastanesi

Mcakir bende cok korkuyorum kesin bende öle olurum
          Ben ultrason odasına girince bile nabzım yükselior 🤔

Buse-93 ay ben o an ne hissettim hiç bilmiorum 😅 hayatımda ilk defa tansiyonum çıktı. Aşırı heycanlandım stres yaptım . Çok saçmaydı keşke kontrol edebilseydim kendimi

iiremgrzbyr ya hepimiz kendimize yapıoz işte . Aslında ameliyat okdr kolay ki. Sonrası zor tabi ama o stresi kontrol etmek mesele. Ben başaramadım onu 😅

FatRam_1703 eğer rica ederseniz net olmasada ortalama bi gün verir bence. Bende 34. Haftada almıştım günümü 😊 Aminn🙏🏻 Hepimiz sağlıkla kavuşalım

EymenAli21 ben covidle bırlıkte işten ayrıldığım için malesef dogum parası gibi bi hakkım olmadı 😊 sizlerinki daha pozitif olur İnşAllah🙏🏻

Fadik03 bizim hastanede tüm doğum ücretleri tek fiyat. Vajinal / genel / spinal /epidural fark etmiyor.