Buse-93 ay ben o an ne hissettim hiç bilmiorum 😅 hayatımda ilk defa tansiyonum çıktı. Aşırı heycanlandım stres yaptım . Çok saçmaydı keşke kontrol edebilseydim kendimi

iiremgrzbyr ya hepimiz kendimize yapıoz işte . Aslında ameliyat okdr kolay ki. Sonrası zor tabi ama o stresi kontrol etmek mesele. Ben başaramadım onu 😅

FatRam_1703 eğer rica ederseniz net olmasada ortalama bi gün verir bence. Bende 34. Haftada almıştım günümü 😊 Aminn🙏🏻 Hepimiz sağlıkla kavuşalım

EymenAli21 ben covidle bırlıkte işten ayrıldığım için malesef dogum parası gibi bi hakkım olmadı 😊 sizlerinki daha pozitif olur İnşAllah🙏🏻

Fadik03 bizim hastanede tüm doğum ücretleri tek fiyat. Vajinal / genel / spinal /epidural fark etmiyor.

Mcakir acimiyorsa ona sevindim.
      kesin benimde oyle olur tansiyonuma hic guvenmem😆

Mcakir tek sezaryandamı yaparlar acaba o işlemi 🙈

Mcakir çok büyük değil aslında popom 🙈 olmazsa 1 tane L bir tane M alıyım, 🥰 isimli hastene çıkışı yaptırdım onu alcam resim için 1 tane 10 lu 2 tane 5 li var 1 tane de hasteneden veriyorlarmış yeter o zman Bi 10 lu 1 5li 🤭

Mcakir hayırlısı olsun artık ne diyeyim Mart ayına girdik ve doğumum Mayıs ayındaaa az kaldı az stres korku heyecan narkoza gerek yok ben direk bayılırım o gün 😅😅

Mcakir ya ne güzel bizim sezeryan 3bin spinal 3400 normal 2700

Gözünüz aydın canım ben bir şey danışmak istiyorum 7+6 günlük hamileyim ve mantar var bende canım çok yanıyor ama idrar kültürünü falan yaptım ve doktorum baktı sadece bol su iç dedi ve çevremdekiler burdaki arkadaşlar erken doğum olur diolar çok korkuyorum psikolojim berbat ilk hamileliğim sizlerde de bu sorun var mıydı kimde varsa nolur bana akıl verin ne yapsam geçmiyor

Mcakir ya demek sizde doğum yaptınız çok sevindim 🥲 gözünüz aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin insallah çok geçmiş olsun 😇

Danlacan Teşekkür ederim🙏🏻 Rabbim hepinize tüm bekleyenlere sağlıkla kavuştursun bebeklerini 🙏🏻🧿😍

Mcakir ya çok sevindim Allah anali babali buyutsun upuzun saglikli hayirli bi omru olsun insallah bundan sonra hersey daha guzel olcak bebeginizle yaaaaa darisi bize 😍

Dyguklc Aminnnnnn 🙏🏻🙏🏻
          Gerçekten nasıl geçti anlamadım baya da uzun gibiydi hamilelik süreci 😅 Hepiniz sağlıkla kavuşun🌸