Mcakir merhaba birebir yaşadım anlattıklarınızı . 12 gün oldu doğum yapalı her gün hafif yürüyüşler için dışarı çıkıyorum bile,,tek farkımız ben çabuk hareket ettim ilk gün biraz sıkıntı oluyo ertesi gün bitmişti hatta yatırmadılar bile eve çıktım ( normalde iki gece yatış)bol sıvı ödem atmak için birebir , doğum anında benimde tansiyon coştu 😂 dayandım bebeğimi görür görmez uyutmak zorunda kaldılar beni de ☺️ Güle güle büyütün sağlıkla inşallah 🌸

Mcakir Çok güzel bir doğum olmuş 🥰🥰 Sağlıkla büyüsün ❤️❤️ Artık sen de bir mezunsun 🌺 Mis gibi kokusu vardır şimdi güzelliğine bakmaya kiyamıyorsundur eminim.. ❤️ Artık kızının güzel bir annesi var🌺

tebrik ederim canım çok güzel yazmışsın sade ve açıklayıcı darısı bizlere inşallah🤍🌺

Aa seni yorumlardan tanıyorum sadece cok mutlu oldum tatlım senın adına 😍 her acı biter gecer sen huzurla kızını büyüt insallah

Mehtapakgl sormadım hiç ama arkadaşımda can da oldu onun anneside eşide kaldı. Ben zaten ıstemıyordum kımseyı işime karışmasın kimse die😝

SERNUR Valla kalçan çık büyüdüyse L al bence 😊 2 hastane ckkısı 1 foto takımı koydum. 1 tane hastane çıkısını hiç kullanmadım😊

esraMom1 Aminn🙏🏻 Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimiziii

cgla29ony aminnn teşekkür ederim darısı sizlerinde başına. Umarım çok daha iyi geçsin🙏🏻😊

Isilhanim87 karnıma odaya cıktıktan 3-4 saat sonra . Anestezi felan etkisimi yitirmişti. Ben cok hassasım ben cok etkilendim agrıdı ama o anlık bişi tabi.

mmek_2014

Soe

Mavi87

Aminn çok teşekkür ederim❤️😊🙏🏻 Rabbim tüm annelere en kolayını nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

[silindi] evet ben cok su içtim 2 nescafe içtim şükür baş ağrısı yaşamadım henüz🙏🏻