Mehtapakgl Mcakir canım gözün aydın can has. Doğumun oldu değil mi? Bende sezaryan olmuştum o ilk kalkış varya 🤦🏻♀️ ama hiç durma. Hep yürü. Bu arada konuşmuştuk hatta eşimin yanında başka biri daha kalabilir mi diye ? İzin vermediler mi?
Mcakir Mehtapakgl sormadım hiç ama arkadaşımda can da oldu onun anneside eşide kaldı. Ben zaten ıstemıyordum kımseyı işime karışmasın kimse die😝
SERNUR Mcakir 61 kiloyum suanda tabi 1 ay içinde 65 olurum herhalde😅 hangi beden almalayım sence benim hiç çıkmaz hep düşer her şartlarda bak aklıma 🙈takıldı şimdi 🤭 kaç tane bebek için hastane çıkışı koymuştun birde 🥰
Mcakir SERNUR Valla kalçan çık büyüdüyse L al bence 😊 2 hastane ckkısı 1 foto takımı koydum. 1 tane hastane çıkısını hiç kullanmadım😊
esraMom1 Mcakir ay çok sevindim canım sonunda doğum yaptın çok çok gözünaydın sağlıkla güzellikle büyüt prensesini darısı tüm hamilelerin başına inşallah🙏🏻🤎
Mcakir tonbikinannesi evet özelde 1 gece kaldım. Bol bol yürüyün ameliyattan sonra. Yatanlar vardı 2. Gecede kalmak zorunda kaldılar
Ayten-1907 Mcakir gözünüz aydın rabbim sizle birlikte sağlıklı güzel ömürler versin inşallah 🥰🌺 pompa almaya gerek yok o zaman ben almadım sütümün hemen geleceğini düşünüyorum tabi inşallah 😂ama gelmezse de hastane de varmış sevindim
GizemKaplan Mcakir çok çok çok tebrik ederim canimmm Allah’ım sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin o kadar çok mutlu oldum ki 🥰😍
cgla29ony Mcakir yaa ne güzel kavuşmussun bebeğine çok şükür canım. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizim başımıza vaktin de zamanında sagsaglim inşallah. Gözün aydın olsun tekrar 🥰🤲
Mcakir Isilhanim87 8:00 de içeri aldılar 8:50 de odadaydım ben ama benim biraz atraksiyonlu oldu işte 😅
Mcakir Isilhanim87 karnıma odaya cıktıktan 3-4 saat sonra . Anestezi felan etkisimi yitirmişti. Ben cok hassasım ben cok etkilendim agrıdı ama o anlık bişi tabi.
Isilhanim87 SERNUR her dogumda yapilmiyor sanirim. Bazi dogumlarda gerekli gorulurse bastirma yapiliyor.
mmek_2014 Size tavsiyem bol bol yürüyün sezaryan agrısının tek ilacı yürümek başka türlü toparlanamazsınız. Biliyorum şu an çok zor geliyor ama yürüdükçe kolaylaşacak inanın😊 çok geçmiş olsun saglıkla büyütün inşallah yavrunuzu ❤️
Mcakir mmek_2014 Soe Mavi87 Aminn çok teşekkür ederim❤️😊🙏🏻 Rabbim tüm annelere en kolayını nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Soe Mcakir tebrikler geçmiş olsun sağlıkşa büyüsün minik🌸 ne güzel herkesler tek tek doğuruyor darısı başımıza vaktinde