Mcakir canım gözün aydın can has. Doğumun oldu değil mi? Bende sezaryan olmuştum o ilk kalkış varya 🤦🏻‍♀️ ama hiç durma. Hep yürü. Bu arada konuşmuştuk hatta eşimin yanında başka biri daha kalabilir mi diye ? İzin vermediler mi?

Mcakir 61 kiloyum suanda tabi 1 ay içinde 65 olurum herhalde😅 hangi beden almalayım sence benim hiç çıkmaz hep düşer her şartlarda bak aklıma 🙈takıldı şimdi 🤭 kaç tane bebek için hastane çıkışı koymuştun birde 🥰

Mcakir ay çok sevindim canım sonunda doğum yaptın çok çok gözünaydın sağlıkla güzellikle büyüt prensesini darısı tüm hamilelerin başına inşallah🙏🏻🤎

Mcakir gözünüz aydın rabbim sizle birlikte sağlıklı güzel ömürler versin inşallah 🥰🌺 pompa almaya gerek yok o zaman ben almadım sütümün hemen geleceğini düşünüyorum tabi inşallah 😂ama gelmezse de hastane de varmış sevindim

Mcakir çok çok çok tebrik ederim canimmm Allah’ım sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin o kadar çok mutlu oldum ki 🥰😍

Mcakir yaa ne güzel kavuşmussun bebeğine çok şükür canım. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizim başımıza vaktin de zamanında sagsaglim inşallah. Gözün aydın olsun tekrar 🥰🤲

SERNUR her dogumda yapilmiyor sanirim. Bazi dogumlarda gerekli gorulurse bastirma yapiliyor.

Mcakir Gözünüz aydın 😍Çok geçmiş olsun bir an önce geçmesini diliyorum ağrılarınızın🌸

Geçmiş olsun gözünüz aydın 😊 bilgilendirme için teşekkür ederim

Size tavsiyem bol bol yürüyün sezaryan agrısının tek ilacı yürümek başka türlü toparlanamazsınız. Biliyorum şu an çok zor geliyor ama yürüdükçe kolaylaşacak inanın😊 çok geçmiş olsun saglıkla büyütün inşallah yavrunuzu ❤️

Mcakir tebrikler geçmiş olsun sağlıkşa büyüsün minik🌸 ne güzel herkesler tek tek doğuruyor darısı başımıza vaktinde

Mcakir hayırlı olsun, ne güzel hikayeniz olmuş sade ve huzurlu 😊 darısı bizlere inşallah 🥰🌸

• [silindi]

nescafe ve suyu dogumdan sonra mi tuketmek gerekiyor bas agrisi icin?