Mcakir 8 tane koydum depend yeterli olur mu acaba bende spinal olacam insallah

Kdrytl 8 depend yeterli bence. Benim şuana kdr 4-5 felan değiştirdim. Yarın taburcuyum zaten. Akşam 6 ya kadar hasta bezi vardı. 18:00 e kdr sıvı tükettim. Benım bagırsak sorunum hıc yok zTen son 1 hafta midyi bozmuştum. Kayısı kompostusu ne kdr işe yaradı o yüzden bilmiom ama katıdan sonra gaz cıkardım. Sıvıya hemen ızın verıolar. Hasta yemegıde hıc doyurucu değil acımdan ölüom 😂

SERNUR ya korkutmak ıstemıyorum ama sezaryen sonrası süreç benım için acılı geçti. Hala öyle. Karına bastırma dahil. Dediğim gibi ama benim acı seyrim baya düşük normalde de

Mcakir yok söyle sen piskolojik olarak hazırlanmam gerekli 🙈 kanaman çok oldumu normal pedmi yoksa depend mi önerirsin 🙈 tansiyonunun normalde nasıldı benim hep 8/5 ortalama olarak ay çok sey sordum kusura bakma 🤭

Mcakir insallah evinizde rahat rahat yemeginizi yersiniz 😊😉sizde bir an önce toparlarsiniz umarim🥰

Mcakir Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uğurlu evlatlardan eylesin rabbim 🤲 Darısı bizlere inşallah benim 9 günüm kaldı aşırı heyecan var bakalım bizler nasıl olacağız 😊 sizde inşallah hemencecik toparlanırsınız
        kızınızın ismi nedir acaba ?

SERNUR bence depend ama buyuk olması daha rahat. Tansiyonum normalde normal yani hiç anlamam😂 hayatımda ilk defa tansiyonum cıktı😅

Esmualla Talya ismimiz🌸Aminnn. Sizlerinde İnşAllah çok kolay geçer doğumunuz 😍

Mcakir canım gözün aydın can has. Doğumun oldu değil mi? Bende sezaryan olmuştum o ilk kalkış varya 🤦🏻‍♀️ ama hiç durma. Hep yürü. Bu arada konuşmuştuk hatta eşimin yanında başka biri daha kalabilir mi diye ? İzin vermediler mi?

Mcakir 61 kiloyum suanda tabi 1 ay içinde 65 olurum herhalde😅 hangi beden almalayım sence benim hiç çıkmaz hep düşer her şartlarda bak aklıma 🙈takıldı şimdi 🤭 kaç tane bebek için hastane çıkışı koymuştun birde 🥰

Mcakir ay çok sevindim canım sonunda doğum yaptın çok çok gözünaydın sağlıkla güzellikle büyüt prensesini darısı tüm hamilelerin başına inşallah🙏🏻🤎

Mcakir gözünüz aydın rabbim sizle birlikte sağlıklı güzel ömürler versin inşallah 🥰🌺 pompa almaya gerek yok o zaman ben almadım sütümün hemen geleceğini düşünüyorum tabi inşallah 😂ama gelmezse de hastane de varmış sevindim

Mcakir çok çok çok tebrik ederim canimmm Allah’ım sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin o kadar çok mutlu oldum ki 🥰😍

Mcakir yaa ne güzel kavuşmussun bebeğine çok şükür canım. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizim başımıza vaktin de zamanında sagsaglim inşallah. Gözün aydın olsun tekrar 🥰🤲