Reflü yatağı mı alsam babynest mi kararsızım. Besigimiz biraz büyük olduğu için beşiğin içinde durur ilk zamanlar diye düşündüm ama karar veremedim
Bimciler
94Busra94 sabah 9da cikcam evden yakinda bimde yok ama erken cikarsam ilk sira oluruz👼🤭🤭
busra2021 cantayi iyce kontrol edip alin gecen gelen kanz cantalrin fermari bozuktu almadim ozman
94Busra94 ben😀
Ozgedemiralp34 garanti maximum is bankasi canim 6 takst okuyo 10 lira uzeri
Mervuras26 geçen gelen gibiyse ben almştm güzeldi
yasemin333 10 da açılıyor
Sibelesn bende bakmıştım sanırım oraya ama pek dikkatimi çeken birsey olmadı 🤭 valla bende herseyi karşılaştırırım ne uygunsa onu alırım 🙈
biberon seti almadıysan buna da Bi göz at 2li ve diger setlerle göre daha uygun geldi bana 🌺
https://ty.gl/e9jacxqgj
kardelen1006 ben de aldm cok guzel furkan toys un urettiigi bi urun zaten 6. Ayinda falan deviriyirlar tepelerine oynayacaz diye minnoslar 😃😃🤭😇 o yuzden coj teferruatli seyler almaya gerek yok oyun halisinda bence❤
SERNUR bende gecen geldiğinde almıstım yıkıyım dıyorum ama nasıl yıkadınız sız makıneyemı attınız ? Makımeye attıysanız kac derecede yıkadınız acaba ?
94Busra94 aynen bende anne yani arti kuvet almak.istiyorum umarim alabilirim
0znur bizimde beşğimiz büyüyen beşiklerden olduğu için bende babynest aldım yatagın içine onla beraber koymayı düşünüyorum
0znur ben babynest alicamm 🥰🥰