bebekce bende reflü yatağı almak istiyorum ama bunun ayak ucunda kaynaması için birşey yok oyuzdn kararsızım kayıyormuş bebekler sevibebe reflü yatağının ayak ucunda kaymaması için aparat var

ufuknihal bende alacaktım ama baktım dediğinz gibi basit duruyor civilde indirime girmiş bitane oyuncakları halısı cok güzel 30 lira fark var 30 lira için cocugumu mu kırıcam dedim civilden spariş ettim bugun geldi ama açmadım kutusunda duruyor 😁 biminkinden daha güzele benziyor

Sibelesn bende bakmıştım sanırım oraya ama pek dikkatimi çeken birsey olmadı 🤭 valla bende herseyi karşılaştırırım ne uygunsa onu alırım 🙈
    biberon seti almadıysan buna da Bi göz at 2li ve diger setlerle göre daha uygun geldi bana 🌺
    https://ty.gl/e9jacxqgj

kardelen1006 ben de aldm cok guzel furkan toys un urettiigi bi urun zaten 6. Ayinda falan deviriyirlar tepelerine oynayacaz diye minnoslar 😃😃🤭😇 o yuzden coj teferruatli seyler almaya gerek yok oyun halisinda bence❤

SERNUR bende gecen geldiğinde almıstım yıkıyım dıyorum ama nasıl yıkadınız sız makıneyemı attınız ? Makımeye attıysanız kac derecede yıkadınız acaba ?