Portakalgeliyor sadece nevresim almak istemistim ben ama battaniye civilden aldigimdan daha büyük daha uygundu cok sasirdim ikiside polyester yani bimden üç tane alırmışım o fiyata … nevresimler cekermi yikayinca agzi yüzü kayarmi bilmiyorum 🤷🏻♀️ tek aklimda nevresim var hastane çıkışı meraktan sordum hic gormedik orda
Bimciler
Nazli34 iyi de canım 😂😂 eldiveni bereyide insan böyle beklemiyor dimi sen bekler misin böyle bişey lütfen ama 😂😂😂
Portakalgeliyor hakkkaten ya 🤦🏻♀️ Bebekten zaten düşüyor eldiven surekli büyük yapmalari nedir
Nagihan5734 nevresim aldım ama açmadım paketten ben fiyat performans fazla bişey beklemiyorum açıkçası herşeyi bilerek aldım buarada bebeğin kız mı
melzey o nasil birsey resim atarmisiniz biberon kurutmak derken
Portakalgeliyor evet kiz bebek 👶 Haziran da dogucak
nasipse
Tesadüfen girmiş bulundum süt alma vesilesiyle. Babynestler inanılmaz güzel gelmiş kaptım bir tane. Ahşap vintage beşiğime cuk oturdu safari konseptli desen yapmışlar. Bir tane diş kaşıyıcı aldım. Oyun halısı aldım. Halıyı yetersiz bulanlar olmuş amaç zaten renkli olması ve oyalanabilmesi, motorsal becerilerini geliştirmesi vs ne olacaktı ki? Gayet kaliteli bir ürün beğendim. 5li hastane çıkışı aldım sevimli geldi zürafalı. 🦒 priz koruyuculardan aldım 2 paket. Biberon kurutucu aldım. Diğer ürünleri inceledim beğenmedim.
Portakalgeliyor hahahah benimkide eldiveni biri büyük biri küçük gibi geldi ama çokda takılmadım😂😂😂 ( kendimi motive etmeye çalşyrm bozma beni😂 )
Nagihan5734 Ben daha öncede nevresim geldiğinde almıştım ve çok beğendim kumaşı falan çok güzel,yıkadım ütüledim çekmedi,ağzı yüzü dağılmadı çok güzel.Hatta 110 tl ye english home’den nevresim takımı almıştım ikisinide yıkadım bimdeki daha iyiydi kesinlikle,bu yüzden bugün bitane daha aldım ☺️
Nagihan5734 hangi şehirdesin 🤗
Edakilic reflğ her bebekte oluyor mu ki
Minarecifamily maşaAllah plansız girip bizden fazla almışsınız😂😂 güle güle kullanın🥰 bende oyun halısı alıcaktım ama yorumlarda bebek hareketlenince üstündeki sünger devriliyormuş gibi şeyler görünce vazgeçtm, babynest aldm gerçekten çok güzel🥰
Bahar27 ya yuh gerçekten 😅 ay zaten hiç inmedim 😅😅
Portakalgeliyor Sinoptayim ben siz hangi şehirdesiniz 👧
Nazli34 ya biz kurduk 8 yaşında oğlumla kudurduk üstünde tepindik 🤣 Bence olsaydı bir şey olurdu. Allah herkesin gönlüne göre versin civilden falan bakarsınuz indirim vardı orada da ben sipariş verecektim hafta sonu
senakhrmn Geçen geldiğinde ben de almıştım ama yıkamadığım için emin olamadım bugün pas geçtim o yüzden. Pişmanım 🙈
SB_ kesinlikle bende baktım inceledim kalitesiz valla 30 TL daha fazlaa ver termoslusunu alırım
Rabis01 ayyy sizin orada da mı aynı erkek senesi olduğunu ordan da anlaşmış olduk benimde oğlum olcak dedim mavi bişeyler alırım ama çorap bile pembe kalmiş 😂