Mervuras26 geçen gelen gibiyse ben almştm güzeldi
Bimciler
yasemin333 10 da açılıyor
Sibelesn bende bakmıştım sanırım oraya ama pek dikkatimi çeken birsey olmadı 🤭 valla bende herseyi karşılaştırırım ne uygunsa onu alırım 🙈
biberon seti almadıysan buna da Bi göz at 2li ve diger setlerle göre daha uygun geldi bana 🌺
https://ty.gl/e9jacxqgj
kardelen1006 ben de aldm cok guzel furkan toys un urettiigi bi urun zaten 6. Ayinda falan deviriyirlar tepelerine oynayacaz diye minnoslar 😃😃🤭😇 o yuzden coj teferruatli seyler almaya gerek yok oyun halisinda bence❤
SERNUR bende gecen geldiğinde almıstım yıkıyım dıyorum ama nasıl yıkadınız sız makıneyemı attınız ? Makımeye attıysanız kac derecede yıkadınız acaba ?
94Busra94 aynen bende anne yani arti kuvet almak.istiyorum umarim alabilirim
0znur bizimde beşğimiz büyüyen beşiklerden olduğu için bende babynest aldım yatagın içine onla beraber koymayı düşünüyorum
0znur ben babynest alicamm 🥰🥰
Bimin kapısında 9 da açılış yazıyor 10 da açılacağı kesin mı acaba
94Busra94 Beeeennn 😅 Varmi sancaktepe yenidogan tarafinda bime gidecek maas yatmadi yoksa çok sey alcaktim ya oglene kalirsa alcam ins.
Zeynepppp55 kesin canim o pandemiden onceki bilgi A4 kagidinda yazar 10 diye kapida asilidir
94Busra94 annem ve kaynanam gidicek eksikleri yazdım 😂
Glcn22 kesinlikle tavsiye etmiyorum benim bebegim çok kayıyor yani altına bisey serdim ona rağmen kayıyor çocuk