94Busra94 şok öyle ya reklaam veriyo ama gelmiyor hepsi ama ben takip ediyorum bime 1 tanede olsa geliyo ,🤣ya bide kapıdaki kadınlarla muhabbet başka ülkede yaşayamam🥰🤪kabida canım cicim içerde yarışmiyolarmi

Glcn22 ben aldım canim ama binden değil yatak katlanıp çanta oluyor hemde ucuza aldim bı araştır kararsizsan

Glcn22 kesinlikle tavsiye etmiyorum benim bebegim çok kayıyor yani altına bisey serdim ona rağmen kayıyor çocuk

Glcn22 daha doğum yapmadım🥰Carrefour dan almıştım ama niyete giderken çanta gibi götürmek daha kolay olur diye düşündüm annemlere falan gitsem onda yatar ,

Glcn22 zaten asi üstünde reflu yatağı eğimli olmak zorunda konu o değil herhangi bir önlemi yok kaymaması için. Ben bimden aldım memnun kalmadım e bebekten kilot gibi geçirmeli vae ondan aldım çok memnun kaldım bimde gelen çok kötü

Mervuras26 çok ince seyrek pamuk yazıyor ama pamuk olduğunu düşünmüyorum tavsiye etmem onun yerine bir tane iyisinden alın daha iyi ben tekrar iyisinden aldım ikisi çok farklı

0znur sevibebede reflü yataklı babynest var😃 ikisi bir arada

10 diyor herkes burda ama ben sordum halkalı da oturuyorum 9 dedler

Kizlar reflü yatagi ve anne bebek çantasından almayı düşünüyorum kullananlar var mi önerir misiniz almalı mıyım sizce

Ben 6 ay önce gelmişti müslin ordan almıştım bimden daha yikayip kullanmadım doğumuma 4 ay var ama çok güzel bence ebatida iyi yarın inşallah battaniye emzik ve zıbın almayı düşünüyorum kalirsa🤣

Aysenur04 bebek çantasını görmüştüm daha önce bimde ama fermuarında sıkıntı vardı alamamıştım. Reflü yatağı alacaktım ama yorumlar beni üzdü

Gozdeku bende kararsiz kaldım yorumları okuyunca kullanissizca almayada gerek yok sanirim kararsiz kaldım baya

Aysenur04 ben geceleri yanımda yatırmak için alcam aslında daha çok. Beşik sığacak yer yok. Hem de bi kaç ay için o kadar çok para vermek istemedim bim uygun geldi 🤷🏻‍♀️