Bimciler
Zeynepppp55 kesin canim o pandemiden onceki bilgi A4 kagidinda yazar 10 diye kapida asilidir
94Busra94 annem ve kaynanam gidicek eksikleri yazdım 😂
Glcn22 kesinlikle tavsiye etmiyorum benim bebegim çok kayıyor yani altına bisey serdim ona rağmen kayıyor çocuk
Merveakbulutt eğimli duruyor zaten yatak
Glcn22 zaten asi üstünde reflu yatağı eğimli olmak zorunda konu o değil herhangi bir önlemi yok kaymaması için. Ben bimden aldım memnun kalmadım e bebekten kilot gibi geçirmeli vae ondan aldım çok memnun kaldım bimde gelen çok kötü
Mervuras26 çok ince seyrek pamuk yazıyor ama pamuk olduğunu düşünmüyorum tavsiye etmem onun yerine bir tane iyisinden alın daha iyi ben tekrar iyisinden aldım ikisi çok farklı
10 diyor herkes burda ama ben sordum halkalı da oturuyorum 9 dedler
Kizlar reflü yatagi ve anne bebek çantasından almayı düşünüyorum kullananlar var mi önerir misiniz almalı mıyım sizce
Ben 6 ay önce gelmişti müslin ordan almıştım bimden daha yikayip kullanmadım doğumuma 4 ay var ama çok güzel bence ebatida iyi yarın inşallah battaniye emzik ve zıbın almayı düşünüyorum kalirsa🤣
Mervuras26 lcw nin müslimleri daha güzel indirimden 9 tl gibi bir fiyata almıştım.Bim ki o kadar kaliteli gelmedi bana
Mervuras26 Müslin örtü ne işe yarıyor acaba söyler misiniz 😊
Glcn22 ben çok memnunum 3 aydır kullanıyorum. Üzerine yastık kılıfı geçirdim.