Mhr13 çok iyi yapmış 🤗 sizde bulmuşsunuz ne güzel 🥰 bizde de vardı bi tane karnı burnunda 🙈 aman yarabbi dedim ben böyle olmadan eksikleri tamamlasam iyi olucak yoksa o halimle bile ezilirim 🙈 yapamam heralde

İyi cesaret etmişsiniz valla ben gitmedim o kalabalığa girmeye korktum toplamda piyasa değerinin 100₺ altında alınan ürünler inceledim aktüelden birde kalite malesef çoğu üründe yok müslinler pamuk değil polyester karışımı tekstilciyim oradan biliyorum babynesttede malesef 3 5 kere kullanılan birşey kızkardeşimden biliyorum kendininkini evde fazlalık olmasın diye bana vermek istedi çünkü neredeyse hiç yatırmadı ama biberon ve emzikler güzeldi onlarda ben ebebek ten aldım kolik bebekler için özel hava kaçırmaması için özel üretilmiş biraz pahalıydı evet ama bebeğimden daha kıymetli asla değil alanlar güzel günlerde kullansın 😊

Bim maceram berbattı. Evin altında hem fırın hem de bim var, iner hem taze ekmek vs alırım hem bime bakar çıkarım dedim. Açılmasına 2 dk kala başım dönmeye başladı, kapı açıldı içeri girdik bu kezde görüntü gitti zoraki su buldum içtim ama yok ne fayda 😏 oradaki görevli yanımda duruyormuş ona beni oturtun ve poşet verin dedim ve BİM’in ortasina kustum 😣 çizi kraker, meyve suyu vs yiyince kendime geldim ortalığı temizledim ee kusunca gözümün de önü açıldı alacağımı alıp eve döndüm 😂 bu da böyle bir maceramdi 😂😂

Smyy00 file biraz zor takılıyor ama sonradan esniyor bende belki değiştiririm yeterince esnemezse

Kubraylmz0 Ben gidemedim ağırlaştıgim için ablama aldırdım babynest den nasıl kumaşı falan beğendiniz mi acaba?

0znur
      Sevi bebe reflü aldım ve iyi almışım. Kusan bir bebeğim var.
      Bebeğim 55 cm ile doğdu ve hareketli, alta doğru kaydırıyor aparat var bazen onu yastık olarakta kullandım.
      Evin bütün bölümüne taşıyorum onda yatırıyorum. Elim kolum vallahi. Bende çok kararsız kalmıştım.

Kanz anne bebek çantası iyi mi acaba kayinvalidem alivermis beğenmezsen iade ediyim dedi bi sizlere sormak istedim 🤗

94Busra94 ben hücum etmedim hastane çıkısında uğradım veee plastik mama önlüğü bi tane oyuncak 2 lastik toka şeysinden aldım bi tane figürlü bere aldım organik çorap yazıyordu çok şirin ondan aldım masal kitabı emzik ve battaniye aldım kırmızı hatırladıklarım bukadar arabada hepsi şuan bakamıyorum🌸🌸

Gmommysboy nohut battaniye bana daha yumuşak geldi 😍 ölçü olarak 85*100 cm yazıyor canım sizin aldığınız battaniyeyi de gördüm. Gittiğimde müslin örtünün başka desenleri kalmıştı bu deseni kasanın orda gördüm bi müşteri almaktan vazgeçmiş ben aldım 🥰😅

DrElf hastane çıkışı
        battaniye
        emzik
        2 li ve 3 lü pijama takımı
        tek eşofman altı
        3 lü çorap aldım .
        hastane çıkışına küçük kolu dar diyenler olmuş ama gayet iyiydi bence çok begendım