0znur bizimde beşğimiz büyüyen beşiklerden olduğu için bende babynest aldım yatagın içine onla beraber koymayı düşünüyorum

94Busra94 haha Bennn de🤭🥲🤤🤚🏼🤚🏼 dün geceden rüyama girdi valla heyecanlıyım😁 sabah erkenden gitmem lazım evimin karşısında Allah tan 🙃

94Busra94 Beeeennn 😅 Varmi sancaktepe yenidogan tarafinda bime gidecek maas yatmadi yoksa çok sey alcaktim ya oglene kalirsa alcam ins.

94Busra94 şok öyle ya reklaam veriyo ama gelmiyor hepsi ama ben takip ediyorum bime 1 tanede olsa geliyo ,🤣ya bide kapıdaki kadınlarla muhabbet başka ülkede yaşayamam🥰🤪kabida canım cicim içerde yarışmiyolarmi

Glcn22 ben aldım canim ama binden değil yatak katlanıp çanta oluyor hemde ucuza aldim bı araştır kararsizsan

Glcn22 kesinlikle tavsiye etmiyorum benim bebegim çok kayıyor yani altına bisey serdim ona rağmen kayıyor çocuk

Glcn22 daha doğum yapmadım🥰Carrefour dan almıştım ama niyete giderken çanta gibi götürmek daha kolay olur diye düşündüm annemlere falan gitsem onda yatar ,

Glcn22 zaten asi üstünde reflu yatağı eğimli olmak zorunda konu o değil herhangi bir önlemi yok kaymaması için. Ben bimden aldım memnun kalmadım e bebekten kilot gibi geçirmeli vae ondan aldım çok memnun kaldım bimde gelen çok kötü

Mervuras26 çok ince seyrek pamuk yazıyor ama pamuk olduğunu düşünmüyorum tavsiye etmem onun yerine bir tane iyisinden alın daha iyi ben tekrar iyisinden aldım ikisi çok farklı

0znur sevibebede reflü yataklı babynest var😃 ikisi bir arada

10 diyor herkes burda ama ben sordum halkalı da oturuyorum 9 dedler

Kizlar reflü yatagi ve anne bebek çantasından almayı düşünüyorum kullananlar var mi önerir misiniz almalı mıyım sizce